📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Co do przygniecenia to ladnie spotkal sie z asfaltem,a dla osoba przebiegajacej miedzy samochodami ktora prawdopodobnie jest sprawca calego zajscia mam tylko jedno do zalecenia - spoleczna dezynsekcja!
osoby*
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
osoby*
jak widzę określenie dawca to mnie chuj jasny strzela. Poczuj tą adrenalinę, albo chociaż wolność jaką daje motocykl, (i tu uwaga - zniżę się do twojego poziomu) pierdolony egoisto z puszki na 4 kółkach.
jak widzę określenie dawca to mnie chuj jasny strzela. Poczuj tą adrenalinę, albo chociaż wolność jaką daje motocykl, (i tu uwaga - zniżę się do twojego poziomu) pierdolony egoisto z puszki na 4 kółkach.
Nie płacz nie płacz kupię ci hechłacz... DAWCO!!!
chuj mnie obelga to raczej nie jest dla mniejeśli ktoś mnie dawcą nazwie bo jeśli sie zabiję przez własną głupotę a jeśli po tym mam uratować kilki ludziom życie swoimi wnętrznościami to ok mam nawet papierek w portfelu że zgadzam sie na zabranie moich bebechów do przeszczepu, a taki kierowca samochodu jak przy 150 jebie swoim passatem w drzewo czy w przystanek to nie dość że zabije kupe ludzi to i z niego nie będzie co zbierać ot kurwa interes
Tak wiec motocykliści łączmy sie niech "Dawca" stanie sie naszym drugim Imieniem !
Tak wiec motocykliści łączmy sie niech "Dawca" stanie sie naszym drugim Imieniem !
solteck napisał/a:
fajowo go przygniotło
Mam nadzieje ze ciebie cos przygniecie, ale tak fajowo
no i motór w dupie
*sypki drift po blacie*
NaughtyBear Co ty kurwa nie powiesz... Pajac z łbem zakutym w kasku chciał przyszpanować i wyjebał salto na ryj. Swoją drogą, co on do kurwy nędzy robił w tym miejscu? Toż to strefa oddzielająca pasy ruchu. Niech ginie.
Mógł poluzować sobie przedni hamulec i raczej tylni przycisnąć to by się to nie stało. Jeżdząć na rowerze tak samo można wyjebać dlatego się robi przedni hamulec delikatny, no ale widocznie o tym nie wiedział i wyjebał orła.
@up
Jackyll, ale ty kurwa mądry jesteś.
Rower warzący do 10 kilo zatrzymasz nawet nogą wkładając ją w szprychy
motocykl ważący 200 kilo nie zatrzymasz w żaden inny sposób jak tylko i wyłącznie PRZEDNIM HEBLEM!!!
Tu problem tkwi gdzie indziej: zła pozycja motocyklisty.
Sztywny bark i zbyt wysoko uniesiona sylwetka za mocno odciążyła tył motocykla i ot mamy nieudane stopie.
A dla nieudaczników - fachowców na rowerkach i w puszkach odsyłam do fachowych lektur.
Jackyll, ale ty kurwa mądry jesteś.
Rower warzący do 10 kilo zatrzymasz nawet nogą wkładając ją w szprychy
motocykl ważący 200 kilo nie zatrzymasz w żaden inny sposób jak tylko i wyłącznie PRZEDNIM HEBLEM!!!
Tu problem tkwi gdzie indziej: zła pozycja motocyklisty.
Sztywny bark i zbyt wysoko uniesiona sylwetka za mocno odciążyła tył motocykla i ot mamy nieudane stopie.
A dla nieudaczników - fachowców na rowerkach i w puszkach odsyłam do fachowych lektur.
może po prostu luzakiem ręce trzymał
i dobrze mu tak
i dobrze mu tak
NaughtyBear Co ty kurwa nie powiesz... Pajac z łbem zakutym w kasku chciał przyszpanować i wyjebał salto na ryj. Swoją drogą, co on do kurwy nędzy robił w tym miejscu? Toż to strefa oddzielająca pasy ruchu. Niech ginie.
ty jesteś kurwa pajac. nie widziałeś że przed niego jakiś pojeb wybiegł?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów