18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
NaughtyBear 2012-07-10, 0:43 22
Co do przygniecenia to ladnie spotkal sie z asfaltem,a dla osoba przebiegajacej miedzy samochodami ktora prawdopodobnie jest sprawca calego zajscia mam tylko jedno do zalecenia - spoleczna dezynsekcja!

osoby*

"Czas, Polsko, wystawić rachunek twych ran,
Niech płaci czerwona hołota"

"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Zgłoś
gangstareso 2012-07-10, 1:10
kurwa ale malucha tam nie widziałem
Zgłoś
Yanuha 2012-07-10, 2:23 4
10 razy oglądałem i nie wiem skąd ten jebany pieszy się pojawił
Zgłoś
lg0r 2012-07-10, 3:12 77
jak widzę określenie dawca to mnie chuj jasny strzela. Poczuj tą adrenalinę, albo chociaż wolność jaką daje motocykl, (i tu uwaga - zniżę się do twojego poziomu) pierdolony egoisto z puszki na 4 kółkach.

w Rosji można dostać wpierdol za nic. W Polsce za wszystko.
Zgłoś
erpi 2012-07-10, 6:36 35
lg0r napisał/a:

jak widzę określenie dawca to mnie chuj jasny strzela. Poczuj tą adrenalinę, albo chociaż wolność jaką daje motocykl, (i tu uwaga - zniżę się do twojego poziomu) pierdolony egoisto z puszki na 4 kółkach.

Nie płacz nie płacz kupię ci hechłacz... DAWCO!!!

Zgłoś
andreez91 2012-07-10, 7:55 6
chuj mnie obelga to raczej nie jest dla mniejeśli ktoś mnie dawcą nazwie bo jeśli sie zabiję przez własną głupotę a jeśli po tym mam uratować kilki ludziom życie swoimi wnętrznościami to ok mam nawet papierek w portfelu że zgadzam sie na zabranie moich bebechów do przeszczepu, a taki kierowca samochodu jak przy 150 jebie swoim passatem w drzewo czy w przystanek to nie dość że zabije kupe ludzi to i z niego nie będzie co zbierać ot kurwa interes
Tak wiec motocykliści łączmy sie niech "Dawca" stanie sie naszym drugim Imieniem !
Zgłoś
wiktor4024 2012-07-10, 9:52 5
solteck napisał/a:

fajowo go przygniotło

Mam nadzieje ze ciebie cos przygniecie, ale tak fajowo
Zgłoś
kaiel 2012-07-10, 10:16
no i motór w dupie

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
F................p 2012-07-10, 10:34
NaughtyBear Co ty kurwa nie powiesz... Pajac z łbem zakutym w kasku chciał przyszpanować i wyjebał salto na ryj. Swoją drogą, co on do kurwy nędzy robił w tym miejscu? Toż to strefa oddzielająca pasy ruchu. Niech ginie.
Zgłoś
Jackyll 2012-07-10, 13:47
Mógł poluzować sobie przedni hamulec i raczej tylni przycisnąć to by się to nie stało. Jeżdząć na rowerze tak samo można wyjebać dlatego się robi przedni hamulec delikatny, no ale widocznie o tym nie wiedział i wyjebał orła.
Zgłoś
interferometr 2012-07-10, 15:00 4
@up
Jackyll, ale ty kurwa mądry jesteś.
Rower warzący do 10 kilo zatrzymasz nawet nogą wkładając ją w szprychy
motocykl ważący 200 kilo nie zatrzymasz w żaden inny sposób jak tylko i wyłącznie PRZEDNIM HEBLEM!!!
Tu problem tkwi gdzie indziej: zła pozycja motocyklisty.
Sztywny bark i zbyt wysoko uniesiona sylwetka za mocno odciążyła tył motocykla i ot mamy nieudane stopie.

A dla nieudaczników - fachowców na rowerkach i w puszkach odsyłam do fachowych lektur.
Zgłoś
solteck 2012-07-10, 15:38
może po prostu luzakiem ręce trzymał
i dobrze mu tak

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
Schabik 2012-07-10, 17:36 3
Fap Fap napisał/a:

NaughtyBear Co ty kurwa nie powiesz... Pajac z łbem zakutym w kasku chciał przyszpanować i wyjebał salto na ryj. Swoją drogą, co on do kurwy nędzy robił w tym miejscu? Toż to strefa oddzielająca pasy ruchu. Niech ginie.

ty jesteś kurwa pajac. nie widziałeś że przed niego jakiś pojeb wybiegł?
Zgłoś
Anonymouz 2012-07-10, 18:14
Akcja od 00:38..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów