18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Ver0 2012-07-10, 20:20 2
lg0r napisał/a:

jak widzę określenie dawca to mnie chuj jasny strzela. Poczuj tą adrenalinę, albo chociaż wolność jaką daje motocykl, (i tu uwaga - zniżę się do twojego poziomu) pierdolony egoisto z puszki na 4 kółkach.

Nie obrażaj innych użytkowników 4 kółek. Nie ma co reagować na gimbazę która poczuła szybkość w Need For Speed . LwG !
Zgłoś
LaChupacabra 2012-07-10, 20:51
Nie wiem czy ktoś juz wcześniej to napisał: zaczął hamować na szynie, po czym koło skręciło na asfalt, złapało przyczepność i bam.
Zgłoś
koolowsky 2012-07-10, 20:53
dawca i chuj
Zgłoś
niewiem9974 2012-07-10, 21:26
kool83 "dawca i ch*j" motor to zajebista sprawa nie kazdy kurwa musi zapierdalac. Skoncz kurwa gimbaze i wypowiedz sie dopiero idota pozostanie idota nieważne czy to motor, rower czy tez kurwa auto. Pojazd nie zmieni człowieka w takim stopniu. Gosciu jechał spokojnie wrecz kruwa normalnie nie jego wina ze jakis idiota ( patrzcie kurwa bez pojazdu) wyjebał mu na ulice i zeby go nie potracic musial zachamowac uzyl przedniego hamulca i zablokowało mu koło przednie dlatego też wyjebał salto. Chuj z jebanymi hejtami
Zgłoś
Pan_Doktur 2012-07-10, 21:33
lg0r napisał/a:

jak widzę określenie dawca to mnie chuj jasny strzela. Poczuj tą adrenalinę, albo chociaż wolność jaką daje motocykl, (i tu uwaga - zniżę się do twojego poziomu) pierdolony egoisto z puszki na 4 kółkach.

dawca, wieśniak lub warszawiak to nie określenia pochodzenia czy motocyklisty to stan ducha, popierdolenizm po całości.

i tutaj Panu na filmie się takie nie należy.

Więc jaki Panie opis filmu robisz?
Zgłoś
johjohnson 2012-07-10, 21:53
dawca, pejsie, to ewentualnie pojeby, które cisną ponad 200 między samochodami bez ochraniaczy (chociaż i tak wolę ich niż kierowców którzy wszędzie się cisną i drą swoje brudne papska), także GTFO.
Zgłoś
pawciokks 2012-07-10, 22:26
Nazywacie sobie nas "dawcami". My po prostu robimy to co kochamy! Tak samo jak na kibica "kibol". Pozdrowienia dla kierowców puszek xd to wy stoicie w korkach
Zgłoś
minetek 2012-07-10, 22:34
pawciokks a taki cwaniak jesteś jak deszcz pada? co wtedy robisz? PAKUJESZ DUPE W SAMOCHÓD i stoisz tak samo jak ciul w korku
nie ma to jak jazda tramwajem
Zgłoś
petru23 2012-07-10, 23:13
lg0r napisał/a:

O jakiej wolności wy zawsze piedrolicie? Wytłumacz mi proszę o jaką to wolność Ci w tym przypadku chodzi (no i zawsze jak motocyklista powołuje sie na jakąś wolność). Bo za chuja nie rozumiem.
Ok, pojąć moge tych wszystkich motocyklistów z USA, ludzi drogi, członkowie gangów motocyklowych co w dupie mają juesejowski system, co większość życia spędzają na tych swoich Harleyach przemierzając tysiące mil na międzystanówkach (i to zapewne stąd się wywodzi) ale gdzie kurwa w Polsce wolność i motocyklista?
Zgłoś
o................i 2012-07-10, 23:21
szefooo napisał/a:

Na poważnie cie pojebało jeśli zwalniasz na lewym pasie do zera tylko dlatego że ja skręcam z prawego w prawo lub zwalniasz na autostradzie jadąc lewym do 40 tylko dlatego że ja z niej zjeżdżam.

Ty widać robiłeś prawko w Akademii Pana Kleksa.

Ty chyba sam nie rozumiesz swojego bełkotu...
Pisałem o pewnej dozie wyobraźni która powinna cechować kierowców - niestety widać że to słowo jest Tobie obce, "miszczu NFS-a".

Niestety życie to nie gra komputerowa, może kiedyś to zrozumiesz.
Zgłoś
F................p 2012-07-10, 23:23
No dobra kurwa, a jak wyjaśnicie DAWCĘ z tego, że popierdalał po pasie oddzielającym jezdnie, a nie po jezdni? Skąd ten pieszy wybiegający jak by nie było gdzieś, gdzie nikogo kurwa być nie powinno miał wiedzieć, że jakiś zjeb pędzi swoją krajzegą?
Zgłoś
kris1579 2012-07-11, 0:08
@petru23 Jeździłeś kiedyś motocyklem? Widze po Twojej wypowiedzi ze nie, więc kurwa nie możesz wiedzieć jak to jest poczuć tą wolności która wedle Ciebie nie istnieje. Motocykl to zajebista sprawa i każdy motocyklista szanuje drugiego, przypatrz się jak kiedyś wyjdziesz z domu jak pozdrawiają się motocykliści. LwG
Zgłoś
pawciokks 2012-07-11, 1:13
minetek jestem cwaniak bo jak się ma dobry strój to deszcz nie przeszkadza ;p z samochodu korzystam i nie mam nic do nich. a pozdro było dla tych kierowców puszek co zajeżdżają nam drogę i każdego motocyklistę nazywają "dawca"
Zgłoś
own33333d7 2012-07-11, 1:30
Jackyll napisał/a:

Mógł poluzować sobie przedni hamulec i raczej tylni przycisnąć to by się to nie stało. Jeżdząć na rowerze tak samo można wyjebać dlatego się robi przedni hamulec delikatny, no ale widocznie o tym nie wiedział i wyjebał orła.

Po tej wypowiedzi widać, że nigdy nie jeździłeś motocyklem (pewnie będziesz pisał że jesteś starszy i się gówno znam hehe). Podczas jazdy motocyklem jak zahamujesz tylnym hamulcem to bardzo słabo hamuje (samym przednim jest ponad 50% krótsza droga hamowania) ponieważ cała siła podczas hamowania idzie na przednie koło. Jak naciśniesz tylny to odciążasz tylne koło i droga jest znacznie dłuższa. Rower waży 10-15 kg i jak masz dobrą kondycję to rozpędzisz go do 60 km/h a motocykl waży przeważnie 200 i wyciąga w chuj więcej niż rower więc nie porównuj hamowania w rowerze do motocykla. Jakby nacisnął nożny hamulec to by się wjebał w tego skurwysyna co przebiegał przez ulicę i pewnie spierdolił, w sumie mógł nacisnąć nożny w tym jednym przypadku przynajmniej ten chuj by nie spierdolił i zamortyzowałby upadek.
Zgłoś
majcher666 2012-07-11, 1:35 3
Gdyby kogoś interesowałą muzyka :
Слава - Люди любят
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem