Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak widzę określenie dawca to mnie chuj jasny strzela. Poczuj tą adrenalinę, albo chociaż wolność jaką daje motocykl, (i tu uwaga - zniżę się do twojego poziomu) pierdolony egoisto z puszki na 4 kółkach.
Nie obrażaj innych użytkowników 4 kółek. Nie ma co reagować na gimbazę która poczuła szybkość w Need For Speed . LwG !
jak widzę określenie dawca to mnie chuj jasny strzela. Poczuj tą adrenalinę, albo chociaż wolność jaką daje motocykl, (i tu uwaga - zniżę się do twojego poziomu) pierdolony egoisto z puszki na 4 kółkach.
dawca, wieśniak lub warszawiak to nie określenia pochodzenia czy motocyklisty to stan ducha, popierdolenizm po całości.
i tutaj Panu na filmie się takie nie należy.
Więc jaki Panie opis filmu robisz?
O jakiej wolności wy zawsze piedrolicie? Wytłumacz mi proszę o jaką to wolność Ci w tym przypadku chodzi (no i zawsze jak motocyklista powołuje sie na jakąś wolność). Bo za chuja nie rozumiem.
Ok, pojąć moge tych wszystkich motocyklistów z USA, ludzi drogi, członkowie gangów motocyklowych co w dupie mają juesejowski system, co większość życia spędzają na tych swoich Harleyach przemierzając tysiące mil na międzystanówkach (i to zapewne stąd się wywodzi) ale gdzie kurwa w Polsce wolność i motocyklista?
Na poważnie cie pojebało jeśli zwalniasz na lewym pasie do zera tylko dlatego że ja skręcam z prawego w prawo lub zwalniasz na autostradzie jadąc lewym do 40 tylko dlatego że ja z niej zjeżdżam.
Ty widać robiłeś prawko w Akademii Pana Kleksa.
Ty chyba sam nie rozumiesz swojego bełkotu...
Pisałem o pewnej dozie wyobraźni która powinna cechować kierowców - niestety widać że to słowo jest Tobie obce, "miszczu NFS-a".
Niestety życie to nie gra komputerowa, może kiedyś to zrozumiesz.
Mógł poluzować sobie przedni hamulec i raczej tylni przycisnąć to by się to nie stało. Jeżdząć na rowerze tak samo można wyjebać dlatego się robi przedni hamulec delikatny, no ale widocznie o tym nie wiedział i wyjebał orła.
Po tej wypowiedzi widać, że nigdy nie jeździłeś motocyklem (pewnie będziesz pisał że jesteś starszy i się gówno znam hehe). Podczas jazdy motocyklem jak zahamujesz tylnym hamulcem to bardzo słabo hamuje (samym przednim jest ponad 50% krótsza droga hamowania) ponieważ cała siła podczas hamowania idzie na przednie koło. Jak naciśniesz tylny to odciążasz tylne koło i droga jest znacznie dłuższa. Rower waży 10-15 kg i jak masz dobrą kondycję to rozpędzisz go do 60 km/h a motocykl waży przeważnie 200 i wyciąga w chuj więcej niż rower więc nie porównuj hamowania w rowerze do motocykla. Jakby nacisnął nożny hamulec to by się wjebał w tego skurwysyna co przebiegał przez ulicę i pewnie spierdolił, w sumie mógł nacisnąć nożny w tym jednym przypadku przynajmniej ten chuj by nie spierdolił i zamortyzowałby upadek.
Слава - Люди любят
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów