18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Dawca szpiku
Dziki_Chrzan • 2010-11-11, 22:45
Autentyk (przeczytane):

Poruszony chorobą Nergala postanowiłem zostać dawcą szpiku. Po tygodniu od rejestracji przesłano mi zestaw do zrobienia wymazu, na podstawie którego można znaleźć mojego genetycznego bliźniaka, któremu będę mógł pomóc. Życie jednak napisało własny scenariusz. Otóż okazało się, że znaleziono chorego z kodem DNA identycznym z tym, jaki przesłałem, a osobnik ten jest murzynem i mieszka gdzieś w Afryce. Zdziwiło mnie to, ale co zrobić. Uzgodniliśmy wszystkie formalności i szczegóły dotyczące pobrania mojego szpiku, lecz wyniki powtórnych badań DNA wyszły inaczej... Okazało się, że wina leżała po mojej stronie, gdyż pierwszy wymaz zamiast z ust, wziąłem z dupy
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Ludomir 2010-11-11, 23:30 76
Z tej historii wynika, że murzyn zostawił ślad genetyczny w dupie tego białasa... ciekawe jak to się stało....

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
n................1 2010-11-12, 0:13 2
może jadł jego gówno
Zgłoś
K................T 2010-11-12, 2:24
xtraludek napisał/a:

Z tej historii wynika, że murzyn zostawił ślad genetyczny w dupie tego białasa... ciekawe jak to się stało....

Murzyn, albo ktoś kto ma podobne DNA.
Zgłoś
Kirkor 2010-11-12, 9:26 1
jak ja na necie napisze że historia to autentyk i jebałem twoją starą to też uwierzysz ?
Zgłoś
wronek89 2010-11-12, 9:44
co prawda jestem rasistą, ale to jest po prostu głupie
Zgłoś
sierra 2010-11-12, 9:46
lubie placki - autentyk
Zgłoś
x................r 2010-11-12, 10:07
gówniana sprawa, trzeba było nie spać podczas melanżu w akademiku UM
Zgłoś
T................n 2010-11-12, 10:10 7
Jak piękną trzeba mieć mordę żeby pomylić ją z dupą?
Zgłoś
Dziki_Chrzan 2010-11-12, 14:09
@Kirkor - pozostawiam twojemu osądowi czy w to uwierzysz, ja z rezerwą podchodzę do wszystkiego co przeczytam:)
Zgłoś
Hrabia Drapula 2010-11-13, 1:06
�3/4 czarnuchów ma wspólne cechy DNA z małpami to albo murzyn albo małpa go dymała

Zgłoś
KubaRekin 2010-11-14, 15:10
Z tej historii wynika ze koleszka tez przeglada posty Breada na insomnia.pl w dziale humor/chamskie
Zgłoś
Dziki_Chrzan 2010-11-16, 21:26
Koleżka, jeśli już. I niestety - nie trafiłeś
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów