18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
adrian686 2013-07-26, 19:04
Dawcą bym go nie nazwał, ale jak będzie tak dalej zapier*** to nawet na warzywko się nie nada.
p's Jestem motocyklistą, a tak poszaleć to jeżdżę na tor.
Zgłoś
ps3store 2013-07-26, 19:16
kiedy znajdziemy się na zakręcie co z nami będzie

adrian686 napisał/a:

Dawcą bym go nie nazwał, ale jak będzie tak dalej zapier*** to nawet na warzywko się nie nada.

ale nawóz dobry będzie
Zgłoś
kubullus 2013-07-26, 19:23
Do pro rajderów, którzy twierdzą że gościu w tej 25s wjechał na trawę bo się "spiździł". Proponuję samemu wjechać przy takiej prędkości (nawet te 60km/h) na pole ścigaczem i sie nie wypierdolić Gościu zrobił to celowo zresztą widać. Po kiego wstawiałby w filmik na którym się popisuje faila ?

Fakt koleś jeździ na krawędzi życia i śmierci bo każdy mały błąd jego czy kogoś innego skutkuje mu 99,99% śmiercią. Jego sprawa.

Skilla ma i to bardzo dobrego. Przy 300km/h sterowność motoru jest minimalna... Osoby które twierdzą że gościu jest cienki proponuję wsiąść na coś podobnego przejechać się 200m i zawrócić, założe się że połowa wypierdoli się jak szmata przy zawracaniu.

Jeśli już taki motocyklista ginie i oddaje narządy to musiał na to wcześniej wyrazić zgodę, wielu motocyklistów jest świadoma tego że mogą z którejś trasy nie wrócić i informują rodzinę bądź mają przy sobie kartkę że wyrażają zgodę. A chwała im za to że chcą komuś pomóc jeśli sami zjebali sobie, może uratują komuś życie...

Jedni jeżdżą crossami inni turystykami a inni "plastikami" kto co lubi. Śmiertelność przy wypadku podobna... powyżej 100km/h jebniecie w cokolwiek daje małe szanse, a rzadko widzę motocykl który jedzie wolniej (chyba że 50ccm).
Zgłoś
tranzystor 2013-07-26, 20:09
MrZet napisał/a:

Albo można kupić takie coś i pojeździć wokół domu zgarniając spojrzenia większości dupeczek w okolicy..

Takich "dupeczek", co już mają sztuczne szuflady
Zgłoś
Yanuha 2013-07-26, 20:35 1
ja mu tam źle nie życzę i tak już jest idiotą.Proponuję żeby podniósł sobie poprzeczkę i przymocował linkę stalową od szyi do kierownicy.To będzie adrenalinka.
Zgłoś
panmorda 2013-07-26, 23:52
duże wrażenie na mnie zroibł ten filmik... trza se sprawić motor

PanMordaTV kanał na YT
Zgłoś
Crewloor 2013-07-27, 1:30
Chuj, zwolnię sobie na zakręcie do 220
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-07-27, 7:09
kubullus napisał/a:

Do pro rajderów, którzy twierdzą że gościu w tej 25s wjechał na trawę bo się "spiździł". Proponuję samemu wjechać przy takiej prędkości (nawet te 60km/h) na pole ścigaczem i sie nie wypierdolić Gościu zrobił to celowo zresztą widać. Po kiego wstawiałby w filmik na którym się popisuje faila ?

Fakt koleś jeździ na krawędzi życia i śmierci bo każdy mały błąd jego czy kogoś innego skutkuje mu 99,99% śmiercią. Jego sprawa.

Skilla ma i to bardzo dobrego. Przy 300km/h sterowność motoru jest minimalna... Osoby które twierdzą że gościu jest cienki proponuję wsiąść na coś podobnego przejechać się 200m i zawrócić, założe się że połowa wypierdoli się jak szmata przy zawracaniu.

Jeśli już taki motocyklista ginie i oddaje narządy to musiał na to wcześniej wyrazić zgodę, wielu motocyklistów jest świadoma tego że mogą z którejś trasy nie wrócić i informują rodzinę bądź mają przy sobie kartkę że wyrażają zgodę. A chwała im za to że chcą komuś pomóc jeśli sami zjebali sobie, może uratują komuś życie...

Jedni jeżdżą crossami inni turystykami a inni "plastikami" kto co lubi. Śmiertelność przy wypadku podobna... powyżej 100km/h jebniecie w cokolwiek daje małe szanse, a rzadko widzę motocykl który jedzie wolniej (chyba że 50ccm).

Ależ ty słodko pierdolisz.
To nie jest tylko jego sprawa!
Nawet jak się rozpierdoli o barierki i nikomu nic nie zrobi, to ileś tam osób będzie stała w korku wkurwiona i czekała aż zeskrobią delikwenta, ileś tam służb będzie zaangażowanych w akcje, rodzina w żałobie.
Jak komuś coś zrobi to już chyba wiadomo nie trzeba tłumaczyć.

I to wasz całe pierdolenie "Patrz w lusterka..." Możecie sobie w dupę wsadzić!

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
gosucherry 2013-07-27, 22:37
Kwitując wszystko jednym zdaniem : Wykurwiaj pan na tor
Zgłoś
adamson2344 2013-07-28, 1:03
można oglądać do 1:20? powaliło Cię koleś? na tym filmiku jest pokazana odwaga zawalista odwaga motocyklisty że przy takie prędkości wyprzedzać, robiłem podobnie jak on ale o 80km/h mniej to już czułem zawalistą adrenalinę a jak on pokazał jak zasuwa ile fabryka dała. DAJĘ MEGA PIWKO!!!!to jest dopiero dawca !!!! może ktoś mi podać linka do tej nuty zajebiste wykonanie przez kobietę
Zgłoś
HokusPokus 2013-07-28, 2:51
Pierdneło coś o skillu?

pod koniec robi się ciekawie.
Zgłoś
allah84 2013-07-28, 23:50
za tytul murzynski kutach ci gleboko w gardlo i w dupsztala...
Zgłoś
d................C 2013-07-30, 18:10
adrian686 napisał/a:

To ty chyba bogaty jesteś w chuj jak cię stać na tor
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-07-30, 18:14
adrian686 napisał/a:

desperoAC napisał/a:

To ty chyba bogaty jesteś w chuj jak cię stać na tor

Nie bogaty tylko pierdoli i próbuje zabłysnąć.
Ciekawe na który tor jeździ skoro w tym kraju ich nie ma
Pewnie motocykl to też jakieś wyimaginowane CBR prosto z gry na PC.

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów