📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Nigdy nie hejtowałem motocyklistów.. ba mam nawyk patrzeć w lusterko do tyłu naprawdę często i zjadę motocykliście. Serio nie mam nic do nich ale niech nie będzie zdziwko, jak koleś w lusterku nie zobaczy typa co zasuwa 300km/h. Sorry ale on dojeżdza do następnego samochodu w mniej niż 4 sekundy. Jak ktoś nagle zacznie wyprzedzać taki motocyklista nie ma szans zachamować. Podstawowym skillem i umiejętnością w prowadzeniu samochodu to przewidywanie tego co się wydarzy i odpowiednio do tego dostosować jazdę ale.. tutaj niestety jadąc z taką prędkością zakłada się, że nikt nie zrobi czegoś dziwnego. Podziwiam taką jazdę i domyślam się jaka to jest adrenalina. Ale kiedy adrenalina się wydziela? Kiedy jest zagrożenie życia po to aby organizm pracował na pełnych obrotach i przeżył. Tak można bawić się na torze...
Widzę straszny ból dupy w komentarzach. Powiem krótko jak ktoś jest głupi to się na hulajnodze zabije. Na Niemieckiej autostradzie te 300km/h to można na spokojnie bo tam nie dość, że autostrada z prawdziwego zdarzenia, to samochody zapierniczają te 180km/h + jest wysoka kultura kierowców.
W Polsce panuje głupota( u jedno i wielośladów po równo), brak kultury oraz drogi za pół roku do łatania.
Jak ktoś się rozpędza w PL jak Tamten koleś to jest głupi. Gdyż zapomniałem wspomnieć o PANACH w klepanych BMkach i audicach co szosę mają dla siebie i ich auta uwielbiają bliskie kontakty z drzewem szczególnie na zakrętach.
W Niemczech takich karków niema a jak są to wiadomo z Polski.
Tych Panów nie zaliczam do wielośladów bo by przeważyli % głupich, ale czy to jest wielośladem?
W Polsce panuje głupota( u jedno i wielośladów po równo), brak kultury oraz drogi za pół roku do łatania.
Jak ktoś się rozpędza w PL jak Tamten koleś to jest głupi. Gdyż zapomniałem wspomnieć o PANACH w klepanych BMkach i audicach co szosę mają dla siebie i ich auta uwielbiają bliskie kontakty z drzewem szczególnie na zakrętach.
W Niemczech takich karków niema a jak są to wiadomo z Polski.
Tych Panów nie zaliczam do wielośladów bo by przeważyli % głupich, ale czy to jest wielośladem?
Przedawkował turbo ridera. Jak chce sobie pojezdzić to tam gdzie nikomu nie zrobi krzywdy.
Ha ,juz był taki jeden ze skillem co BeEmką jeździł ciekawy kiedy ten tak skończy .
A tak nawiasem to witam wszystkich, mój pierwszy komentarz
A tak nawiasem to witam wszystkich, mój pierwszy komentarz
Na filmiku widac Yamahe R1 RN12, która ma 2,5 do 100. Co do "znafcuw" w 0:25 wszedl w zakret ze zbyt duzą prędkością i jedynym słusznym wyjściem z tej sytuacji było to co zrobił koleś na filmiku. Zachował zimną krew i dlatego jego motocykl jest cały. Nowicjusz prawdopodobnie zablokował by sobie koło hamując na zakręcie i rozpierdolił by się o bariery. Posiadam dokładnie ten sam model motocyklu co koleś na filmiku i wiem, że ta maszyna to już nie przelewki i trzeba 2 x pomyśleć za nim przekreci sie manetke do konca. Sam jednak nie popieram takiej jazdy czyli 280 km/h na takich drogach to gruba przesada i predzej czy pozniej sie rozpierdoli.
Ja pierdole, tylko w Polsce taka wieś, że motocyklistów nazywa się dawcami, smutne.
Prawie nigdy, ale to nigdy, motocyklista po wypadku nie jest dawcą, bo nic się nie nadaje do przeszczepu.
Prawie nigdy, ale to nigdy, motocyklista po wypadku nie jest dawcą, bo nic się nie nadaje do przeszczepu.
@d1abol
"czyli wyprostowanie kola i jadziem z Wladziem na czolowe albo do rowu... " niszszy :krejzi Piwo
"czyli wyprostowanie kola i jadziem z Wladziem na czolowe albo do rowu... " niszszy :krejzi Piwo
A zapierdalaj tak u mnie na drodze to albo masz szczęście albo nie masz, zawsze coś wyleci.
Wczoraj jechałem ok. 60km/h, jechałbym szybciej to widzielibyście mnie na hardzie.
Pies dostał samochodem, a leciał jak piłka, dobrze, że wyhamowałem, była 22:00.
Wczoraj jechałem ok. 60km/h, jechałbym szybciej to widzielibyście mnie na hardzie.
Pies dostał samochodem, a leciał jak piłka, dobrze, że wyhamowałem, była 22:00.
dawca moze byc czlowiek ktorego organy nadaja sie do przeszczepu zadko kiedy motocyklista po przypierdoleniu w cos twardego pozostaje zywy a jego organy cale ....wszystkie organy podlegaja ogromemu przeciazeniu dzieki temu organy sa podrywane i nienadaja sie nawet na karme dla zwierzat dziekuje tacy kierowcy to kamikaze mialem dwoch znajomych jeden czolowka przy 180km/h trup drugi skasowal siebie i pasazera innego samochodu przy tylko 160km/h
haha! Może gościu się nudzi w domu, nie życzę mu źle, ale fajnie się będzie pośmiać z nowego tematu gdzie napiszą: "Patrz w lusterka motocykle są wszędzie"
Powiem tak, jest pusta droga niech zapierdalają jak dzicy, popieram bo ich to kręci i nie można tego zabraniać. Ale jak zapierdala taki w terenie zabudowanym 200 km/h to sorry. Miałem taką sytuacje że "dawca" jechał 150 km/h w zabudowanym, a pewien koleś źle obliczył jego prędkość i wyjechał tico na środek jezdni. Ścigacz przypierdolił w tico tak mocno że znalazło się z kolesiem na oko 120 kg 5 metrów dalej. Kierowca jak się później okazało Suzuki zgon na miejscu. Taka sytuacja. Dodam że spadły mu buty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów