📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
juz mialem hejtowac za dawce... dobrze ze najpierw obejrzalem filmik.
Nieźle idzie. Czy to Gixer?
Dzięki takim egzemplarzom transplantologia może się rozwijać.
Życzę wszystkim zdrowia a tym pojebom żeby tylko sobie krzywdę zrobili.
Życzę wszystkim zdrowia a tym pojebom żeby tylko sobie krzywdę zrobili.
Black Pitt, jeśli jesteś wędkarzem, to życzę Ci, żeby piorun pierdalnął Ci w wędkę.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Wie ktoś może co to za nuta w tle ?
nienie to jest dawca z brakiem mózgu 290 przez skrzyżowanie nic tylko pogratulować
pytanie do ekspertów:
Jak jadę autem powiedzmy 200, to gdy mijam / wyprzedzam inne auta / TIRy, to wyraźnie czuje jak auto się buja od podmuchu wiatru.
Jak to jest, że on zapierdala 300 i nic go nie rusza ?
Jak jadę autem powiedzmy 200, to gdy mijam / wyprzedzam inne auta / TIRy, to wyraźnie czuje jak auto się buja od podmuchu wiatru.
Jak to jest, że on zapierdala 300 i nic go nie rusza ?
Rusza-podmuch również działa na motocykl, ale jeśli gość się poskłada za owiewką, to skutki są mniej odczuwalne. Tym lepiej, jeśli motocykl jest ciężki.
Poza tym, motocykl ma dużo bardziej aerodynamiczny kształt niż samochód.
To chyba bedzie jakiś cover tego kawałka youtube.com/watch?v=ktvTqknDobU
Poza tym, motocykl ma dużo bardziej aerodynamiczny kształt niż samochód.
mielonka2345 napisał/a:
Wie ktoś może co to za nuta w tle ?
To chyba bedzie jakiś cover tego kawałka youtube.com/watch?v=ktvTqknDobU
Dobra panowie ale pytanie gdzie jest ten "skill" ?
Jeśli "skillem" jest to że się nie rozpierdolił albo to że przeleciał się 299 km/h to gratuluję.
Ja osobiście widzę debila który przez jakąś wiochę zapierdala ponad 200 km/h i nic więcej.
Jeśli "skillem" jest to że się nie rozpierdolił albo to że przeleciał się 299 km/h to gratuluję.
Ja osobiście widzę debila który przez jakąś wiochę zapierdala ponad 200 km/h i nic więcej.
Imagine Dragons Cover zagrany przez Within Tempation
masz tytul bo nie moge linka wkleic i chuj wie czemu
Within Temptation - Radioactive (Imagine Dragons Cover)
@Rems
Koleś panuje nad sytuacją ? Chyba sobie kpisz... 25s. obsrał się i wyjebał na trawę... Jakby coś jechało z naprzeciwka to by już jego organy znajdowały się u kogoś innego.
Gość może sobie zapierdalać na prostej, do tego żaden skill nie jest potrzebny, wystarczy trochę pojeździć na motocyklu żeby go opanować i można walić 300. I co z tego ? Po chuj mu ta prędkość ? Niech na tor wypierdala bo znów będzie materiał na sadolu jak taki popierdoleniec wjeżdża w ludzi na przejściu. A wtedy to będzie lament "Co za chuj, kutas, krety itd."
Gość w ogóle nie ma pojęcia o jeździe na zakrętach, jeszcze raz odsyłam do 25s. Mi to wystarczyło żeby wiedzieć że nie potrafi zapanować nad maszyną.
Pozdrawiam spinaczy ze skuterków którzy mnie pojadą.
Koleś panuje nad sytuacją ? Chyba sobie kpisz... 25s. obsrał się i wyjebał na trawę... Jakby coś jechało z naprzeciwka to by już jego organy znajdowały się u kogoś innego.
Gość może sobie zapierdalać na prostej, do tego żaden skill nie jest potrzebny, wystarczy trochę pojeździć na motocyklu żeby go opanować i można walić 300. I co z tego ? Po chuj mu ta prędkość ? Niech na tor wypierdala bo znów będzie materiał na sadolu jak taki popierdoleniec wjeżdża w ludzi na przejściu. A wtedy to będzie lament "Co za chuj, kutas, krety itd."
Gość w ogóle nie ma pojęcia o jeździe na zakrętach, jeszcze raz odsyłam do 25s. Mi to wystarczyło żeby wiedzieć że nie potrafi zapanować nad maszyną.
Pozdrawiam spinaczy ze skuterków którzy mnie pojadą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów