📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Tak jak Lashi napisał, po dzwonie koleś mógłby ewentualnie buty oddać, bo reszta raczej do niczego by się już nie nadawała. Chyba że jakaś fabryka parówek byłaby zainteresowana mielonką
oj nowa wątroba to by mi się przydała nerki teź w sumie.
Co za debil. Jadąc 300 km/h przejeżdża 96 m/s.
Wszyscy "motorowcy" mają albo umiejętności, albo szczęście. Jedno i drugie czasem zawodzi, wystarczy że raz na całe życie... i mamy dawcę*!
Deal with it posiadacze szlifierek.
*lub samobójcę, jak zwał tak zwał. Gałki oczne pod kaskiem zwykle są całe.
Deal with it posiadacze szlifierek.
*lub samobójcę, jak zwał tak zwał. Gałki oczne pod kaskiem zwykle są całe.
ot kolejny idiota.
Na pewno nie jeździ po polskich drogach
ale do 300 nie dobil cipek
ta i potem wielkie pretensje i "patrz w lusterka motocykle są wszędzie"
Chcę zobaczyć jego skill jak mu auto nagle skręci w lewo podczas wyprzedzania.
Jak ma dobry kask to i przy 200 jak się rozpierdoli można rogóweczki pobrać.
Chce adrenaliny to skoczyłby sobie ze spadochronem albo do wojska wstąpił i na misje pojechał. Tam to dopiero są emocje.
Chce adrenaliny to skoczyłby sobie ze spadochronem albo do wojska wstąpił i na misje pojechał. Tam to dopiero są emocje.
piotrek_asia napisał/a:
ale do 300 nie dobil cipek
Bo zegar jest tylko do 299... cipku
Pewnie wielu z Was widziało, ale ten to ma zimną krew... no i jakieś umiejętności już są wymagane youtube.com/watch?v=XihQeZpwqpE
Jeśli kogoś interesuje muzyka- youtube.com/watch?v=2fp8mYC5abE
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów