Wystarczy tylko ją połknąć razem z torebką
Wystarczy tylko ją połknąć razem z torebką
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i mieć nadzieję że swych genów nie zdążył przekazać dalej
Pamietaj ze cierpliwy policjant moze posiedziec z toba dopoki nie wysrasz zawartosci, choc te niewdzieczne zadanie przypada raczej sluzba celnym.
A tak btw. to wpadaja nieszczesniki co zyja w swiecie legalnej marihuany, co skutkuje placzem podczas wizyty panow policjantow. Jedynie dla mnie przykre jest to ze zycie takiego ,,ganja ziomka" jest tyle warte co statystyki KPP i premie za skutecznosc.
kaktus83, w jakim ty kraju zyjesz, bo ja przy każdej "rutynowej kontroli", a miałem ich kilka byłem trzepany od góry do dołu, aż się dziwie, że mi w dupe nie weszli.
Widocznie jesteś strasznie przypałowy z wyglądu i zachowania skoro przy rutynowej kontroli każą ci się rozebrać no naga. Normalnie kończy się na spisaniu z dowodu, ew sprawdzenia imei telefonu. Chyba, że zachodzi podejrzenie, że jednak coś tam kitrasz, a takie podejrzenia nie biorą się z niczego.
A nie, nie zacząłby normalnego życia. Z plakietką ćpuna ma się cięższy start.
Ot, kurwa, logika. Zamykać za roślinę.
życzę ci śmieciu żeby twój syn kiedyś zdechł zabity przez mundurowego.
Co Ci kutasie powiedzą wyniki śledztwa? To co zawsze, że policjant jest niewinny. Bo jebane kurwy będą go bronić tak jak zawsze. Widać że swoją wiedzę na temat tych wydarzeń czerpiesz z reżymowej telewizji.
Prawda jest taka że policja jest bez karna w Polsce. Ile było przypadków że policjant kogoś zabija? W chuj. W 95% przypadkach policjant nie pójdzie siedzieć, bo kolega komendant pogada z kolegą sędzią i sprawa umorzona... Mam nadzieję że tym razem ludzie nie odpuszczą temu mordercy. Dziś o 19.30 w Legionowie jest protest, zapraszam.
A teraz zastanówmy się czemu do tego doszło...
Ano dlatego że w Polsce prawo jest IDIOTYCZNE! Każdy człowiek w wolnym kraju powinien móc spożywać to co mu się podoba, jeżeli od tego umrze.. jego sprawa a rząd czy inne służby nie powinny się w to wpierdalać. A teraz za gram marihuany możesz pójść do więzienia na 2 lata... tak jak gwałciciel
Jak ja lubię bóldupy ćpunków w temacie z marychą
Nie pójdziesz do więzienia za gram, bo by już dawno były przepełnione, dostaniesz zawiasy, prace społeczne czy inne grzywny, żeby ci się odechciało ćpać, a jak to nie poskutkuje to pójdziesz do pierdla za recydywę i będą cie tam w zadek walić.
P.S. A macie jeszcze na dokładkę świerzynkę może to choć trochę wam oczy kurwa otworzy: facebook.com/video.php?v=770962209647885
Hue hue jakim trzeba być chytrym zjebem żeby połknąć woreczek z zielskiem.
Co myślał że połknie wysra i wypali?
Selekcja naturalna nastąpiła.
Teraz burdy robią za ćpuna że został zamordowany nie czekając na wyniki śledztwa
Mialem kiedys z ziomkiem podobna sytuacje. Kolega połknął woreczek, później na stacje orlen do kibelka litr czy dwa wody, wyrzygał i jeszcze to spalilismy a co
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów