Wystarczy tylko ją połknąć razem z torebką
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Moje posty, komentarze nie mają na celu obrażania nikogo. Chodzi tylko o czarny humor ! \m/kaktus83, w jakim ty kraju zyjesz, bo ja przy każdej "rutynowej kontroli", a miałem ich kilka byłem trzepany od góry do dołu, aż się dziwie, że mi w dupe nie weszli.
Co Ci kutasie powiedzą wyniki śledztwa? To co zawsze, że policjant jest niewinny. Bo jebane kurwy będą go bronić tak jak zawsze. Widać że swoją wiedzę na temat tych wydarzeń czerpiesz z reżymowej telewizji.
Prawda jest taka że policja jest bez karna w Polsce. Ile było przypadków że policjant kogoś zabija? W chuj. W 95% przypadkach policjant nie pójdzie siedzieć, bo kolega komendant pogada z kolegą sędzią i sprawa umorzona... Mam nadzieję że tym razem ludzie nie odpuszczą temu mordercy. Dziś o 19.30 w Legionowie jest protest, zapraszam.
A teraz zastanówmy się czemu do tego doszło...
Ano dlatego że w Polsce prawo jest IDIOTYCZNE! Każdy człowiek w wolnym kraju powinien móc spożywać to co mu się podoba, jeżeli od tego umrze.. jego sprawa a rząd czy inne służby nie powinny się w to wpierdalać. A teraz za gram marihuany możesz pójść do więzienia na 2 lata... tak jak gwałciciel
Hue hue jakim trzeba być chytrym zjebem żeby połknąć woreczek z zielskiem.
Co myślał że połknie wysra i wypali?
Selekcja naturalna nastąpiła.
Teraz burdy robią za ćpuna że został zamordowany nie czekając na wyniki śledztwa