Wystarczy tylko ją połknąć razem z torebką
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Połyka się dlatego, żeby nie wsadzili Cię za posiadanie paru gramow. Połknięcie powoduje to, że najczęsciej odpuszczają.
Hue hue jakim trzeba być chytrym zjebem żeby połknąć woreczek z zielskiem.
Co myślał że połknie wysra i wypali?
Selekcja naturalna nastąpiła.
Teraz burdy robią za ćpuna że został zamordowany nie czekając na wyniki śledztwa
Hue hue jakim trzeba być chytrym zjebem żeby połknąć woreczek z zielskiem.
Co myślał że połknie wysra i wypali?
Selekcja naturalna nastąpiła.
Teraz burdy robią za ćpuna że został zamordowany nie czekając na wyniki śledztwa
życzę ci śmieciu żeby twój syn kiedyś zdechł zabity przez mundurowego.
Co Ci kutasie powiedzą wyniki śledztwa? To co zawsze, że policjant jest niewinny. Bo jebane kurwy będą go bronić tak jak zawsze. Widać że swoją wiedzę na temat tych wydarzeń czerpiesz z reżymowej telewizji.
A ty skąd bierzesz swoją wiedzę jak nie z telewizji ? Z autopsji ? Kilkukrotnie w życiu miałem na pieńku z policją, i nigdy nie przytrafiło mi się aby policjant był agresywny lub wykazywał jakieś patologiczne zachowania. Może za komuny policjanci pałowali, ale teraz dawno pozmieniały się pokolenia i żaden sobie nie pozwoli na takie zachowania.
A konsument marihuany miał pecha. Zamiast zawiasów czy grzywny wolał wpierdolić woreczek i połknął nie tą dziurką co trzeba. Śmierć następuje w kilka minut więc nawet szybki przyjazd karetki mógłby go nie uratować. Więc proszę bardzo odpierdolić się od polskiej policji, bo najwięcej narzekają na nich ci co mają nawięcej na sumieniu.
Wpisz Sobie w google, " policjant zabił człowieka " a szybko zmienisz zdanie na temat policji.
A co to da? Ktoś na drugim końcu Polski wpisze "Policjant uratował człowieka" i wyjdzie na zero
PoloniaJuby@ Kolejny cwaniak jp100%, palenie zioła zajebiste.
A wpierdol dostaniesz to lecisz na Policje i ze skruchą w dupę włazisz.
Co do mojego syna, to się odpi**dol małolacie.
Często bywam w sądach i myślisz że Policja zwłaszcza jakiś krawężnik ma znajomości wsądzie u biegłych sądowych? Myślisz że będą dla niego preparować dowody? Czy cie Po**bało?
Co do rodziców, to gdzie byli jak dzieciak przychodził zaćpany, robił sobie foty z flagami jointami i jak pokazywał ze jaranie jest ok?
W moich czasach jakbym fajke do gęby wziął stary by mi wpier**l spuścił aż by mi się odwidziało. TO własnie przez takie k*rwy jak ty ten Kraj się stacza.
A jak ci sie prawo nie podoba to wypie**alaj do Hollandii i sobi epal zioło z pedałami.