📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
a ta baba z wózkiem ma kutasa
JAK POBIERAĆ FILMIKI Z NASZEJ STRONY
za mną do dzisiaj nie biega. Tak, wiem. I tak nie porucham..
To że nie ruchałeś i nie masz dupeczki to nie znaczy że jest źle jest normalnie, nie musiałeś jakiś wyścigów robić, kiedyś zaruchasz w końcu ładne dziewczyny lub dziewczyny normalne i będzie dobrze. Wyluzuj się ziomek i posłuchaj kawałka TRUSKAWY - NAJLEPSZE DUPECZKI RUCHAM.
Jak on rucha dobre dupeczki i ładne dziewczyny, to ty też znajdziesz full dupeczek i będziesz ruchał full razy.
Zmiana na lepsze.
No właśnie naprawiło. Przynajmniej jest szansa, że mniej ludzi będzie produkować jebane bachory i że, mimo wszystko, jakoś wyrówna się przeludnienie w cywilizowanych krajach. Poza tym lepiej mieć psa niż bachora, pies pożyteczniejszy, inteligentniejszy, ładniejszy i w razie czego uratuje (albo będzie próbował).
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Carmelek napisał/a:
Coś się popierdoliło ostro :|
No właśnie naprawiło. Przynajmniej jest szansa, że mniej ludzi będzie produkować jebane bachory i że, mimo wszystko, jakoś wyrówna się przeludnienie w cywilizowanych krajach. Poza tym lepiej mieć psa niż bachora, pies pożyteczniejszy, inteligentniejszy, ładniejszy i w razie czego uratuje (albo będzie próbował).
1. Tzw. cywilizowane kraje dużo tracą z powodu niżu demograficznego.
2. Pies nie zarobi na twoją emeryturę = zdechniesz w nędzy. Powodzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów