No i jest
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No i jest
Jakie to jest wszystko pierwotne. Ma technologię ale ciągle pierwotne.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Była tam taka sympatyczna małpka Judy i robiła dokładnie to samo co na powyższym filmiku
na poczatku pomyslalem ruchalbym bo dawno nie ruchalem ale po kilku sekundach stwierdzam ze wole wyruchac psa jak sra
Ciągnie na drzewa
mazga50 napisał/a:
Pozwie producenta szyberdachów albo całego auta, że nie może kultywować tradycji stadnych czy tam plemiennych.
pewnie to nawet nie ich auto
Nie dość, że tampon wypierdala z cipska, to jeszcze osrana murzynka i do tego rozjebała szybę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów