Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wymijanie to inny manewr
wymusił oczywiście kierowca białego sedana, ale zawsze mnie drażnią ludzie którzy grzeją do odciny te swoje rupiecie przy wyprzedzaniu takiego sznura aut
na filmie widać, że ledwo się zbiera, na koniec jeszcze spanikował jak pizda i wpadł w poślizg - nie żal mi takich ludzi
Tak jeszcze sygnały dźwiękowe i świetlne sobie odpalić.
Bandzie czubków, jak trafi swój na swojego nic nie pomoże.
Tak naprawdę, to ograniczenie zaufania do innych uczestników ruchu drogowego jest podstawą.
Nie ufaj nikomu, nawet gdy masz pierwszeństwo.
Tyle w temacie,
Dziękuję.
Wymijać powinno się po jednym aucie a nie 5 na raz . I światła włączyć nawet drogowe przełączając na mijania kiedy jest jasno, żeby być lepiej widocznym . I rura ile fabryka dała ,na dość wysokich obrotach.
Czemu nie można "wymijac" 5 aut na raz? Musiałbym się co chwilę zatrzymywać bo z naprzeciwka co chwila vos jedzie, no i cały czas musiałbym mrugac długimi?
Wymijać powinno się po jednym aucie a nie 5 na raz . I światła włączyć nawet drogowe przełączając na mijania kiedy jest jasno, żeby być lepiej widocznym . I rura ile fabryka dała ,na dość wysokich obrotach.
Włączyć drogowe, ty to kurwa najpierw włącz myślenie.
Musiałbym się co chwilę zatrzymywać bo z naprzeciwka co chwila vos jedzie
Kaczor, nie kompromituj się, ty i prawo jazdy.
A wszystkim co pierdolą o miganiu światłami powiem, że jest to łamanie prawa.
Pomigajcie sobie drogowymi w obszarze zabudowanym, a już w ogóle ostrzegając o patrolu, to psy dojebią wam mandat za niewłaściwe używanie świateł.
Chuj, że po złości, ale zgodnie z przepisami.
Sami "znafcy" widzę.
Tak jeszcze sygnały dźwiękowe i świetlne sobie odpalić.
Bandzie czubków, jak trafi swój na swojego nic nie pomoże.
Tak naprawdę, to ograniczenie zaufania do innych uczestników ruchu drogowego jest podstawą.
Nie ufaj nikomu, nawet gdy masz pierwszeństwo.
Tyle w temacie,
Dziękuję.
No właśnie ze względu na brak zaufania możesz w dzień pizgać drogowymi widać na filmie że białasek ma chęć wyskoczyć i patrzy w dal zamiast w lusterko.
Kaczor, nie kompromituj się, ty i prawo jazdy.
A wszystkim co pie**olą o miganiu światłami powiem, że jest to łamanie prawa.
Pomigajcie sobie drogowymi w obszarze zabudowanym, a już w ogóle ostrzegając o patrolu, to psy dojebią wam mandat za niewłaściwe używanie świateł.
ch*j, że po złości, ale zgodnie z przepisami.
Nie zesraj sie. Tak, mruganie jest lamaniem prawa ale mam wyjebane.
Zawsze mrugam innym jak stoja psy bo nie jestem chuj, a wnioskujac z Twojej wypowiedzi to Ty nim jestes + pizda nie kiewca. Elo.
Obys kiedys wylapal karme jak kumulacja w lotto
P.s.
Oczywiscie mruganie (poganianie) w takiej sytuacji lub na autostradzie nic nie daje, wrecz wkurwia bardziej. Wiec za to chuj w dupe wszystkim poganiaczom
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów