Też czujecie tę satysfakcję patrząc jak te zwierzaki spierdalają do swoich nor?
Też czujecie tę satysfakcję patrząc jak te zwierzaki spierdalają do swoich nor?
"Od wielu lat mieszkam u swoich dzieci, wnuków i prawnuków pod Ciechocinkiem. Ze względu na specyfikę mojego zawodu zakłócam prywatność i mir domowy mojej rodziny, w ich domu odbywają się wszelkie spotkania zawodowe związane z organizacją corocznego festiwalu Romów w Ciechocinku. W tym domu mieści się również biuro stowarzyszenia Romów, a dom przecież powinien być miejscem do odpoczynku rodziny" - zdradził."
Małżonka biedaczyska przed domem dzieci i wnuków.
Stół obiadowy dzieci i wnuków.
Więc nie tylko w Rosji im ciężko
se.pl/wiadomosci/gwiazdy/don-vasyl-dom-dlugi-mieszkanie-ciechocinek-aa...
Biedni ci oni...
U nas też lekko nie mają biedacy.
Taki np Don Vasyl, tak się stara dla Ciechocinka, a oni mu mieszkania żałują.
"Od wielu lat mieszkam u swoich dzieci, wnuków i prawnuków pod Ciechocinkiem. Ze względu na specyfikę mojego zawodu zakłócam prywatność i mir domowy mojej rodziny, w ich domu odbywają się wszelkie spotkania zawodowe związane z organizacją corocznego festiwalu Romów w Ciechocinku. W tym domu mieści się również biuro stowarzyszenia Romów, a dom przecież powinien być miejscem do odpoczynku rodziny" - zdradził."
Zawsze mnie śmieszyła ta beznadzieja i wręcz pokraczność wystroju chałup "bogatych" cyganów. Te ich kurwa zameczki, filary, balkony i tarasy. Zero smaku i gustu. Siedzi potem taki basza, u nóg leży 14-letnia żona i wspomina z rozrzewnieniem życie cyganów w taborze.
Anglicy podobnie robią z Polakami jak pod sklepem siedzą.
Zawsze mnie śmieszyła ta beznadzieja i wręcz pokraczność wystroju chałup "bogatych" cyganów. Te ich kurwa zameczki, filary, balkony i tarasy. Zero smaku i gustu. Siedzi potem taki basza, u nóg leży 14-letnia żona i wspomina z rozrzewnieniem życie cyganów w taborze.
Hehe, jak niemcy z polakami w 39. Śmiechawa!
No kurwa ale ty jesteś dowcipny. Pewnie cygan.
Zatem stul japę brudasie.
Biedni ci oni...
U nas też lekko nie mają biedacy.
Taki np Don Vasyl, tak się stara dla Ciechocinka, a oni mu mieszkania żałują.
Szczerze bez szału ta chałupa. Z zewnątrz wygląda jak zwykły domek jednorodzinny z dobudówkami robionymi na wariata. Wykończenie tej jadalni i dobór kolorów ścian zalatuje mi średniej jakości domem weselnym w jakimś małym miasteczku powiatowym, takie "Komunie i Stypy, Restauracja Januszex zaprasza".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów