📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan napisał/a:
Powinno być nie 2 lata tylko 20. Wtedy na mecze przestała by chodzić hołota a zaczęli normalni ludzie. Jak na cywilizowany kraj przystało.
Cywilizowany kraj hahahaha
sauerps napisał/a:
Kurwa to teraz do decyzji sądu dodają loga reklamowe?? ja pierdole... a ja się przejmuje spamem
Jakiej decyzji sądu?? Klubowy zakaz stadionowy nie jest wydawany przez sąd tylko przez zarząd klubu.
Macie pioseneczkę na drugi mecz :
Zaśpiewajmy jeszcze raz ,
sieg heil, sieg heil, juden raus!
\\ nie jestem rasistą. to po prostu jest kurwa śmieszne !
No tak, takie teksty jak: jazda z kurwami, jebać łks, graj walcz zapierdalaj, kurwy pokonamy itp. jest dozwolone i jak najbardziej ok.
ale jak pojawi się słowo żyd, albo murzyn to już zbrodnia...
ale jak pojawi się słowo żyd, albo murzyn to już zbrodnia...
Kurgiel napisał/a:
Macie pioseneczkę na drugi mecz :
słaba. nie rymuje się. a przecież kibolowe przyśpiewki musza się rymować.
BongMan napisał/a:
Powinno być nie 2 lata tylko 20. Wtedy na mecze przestała by chodzić hołota a zaczęli normalni ludzie. Jak na cywilizowany kraj przystało.
"cywilizowany kraj" hahahahahaha
Starając się ożywić i wnieść co nieco do dyskusji... Czy tylko ja uważam, że cała ta zajebana legła to zbiorowisko wieśniaków i dresiarstwa które tylko patrzy jak tu tylko coś rozjebać (np. swój stadion) i ponapierdalać się z kimkolwiek (chociażby z ochroną własnego stadionu)???
Nie mam nic przeciwko dopingowaniu drużyny, oprawom itp. ale uważam, że bez sensu jest nazywanie kibicowaniem tego co NIEKTÓRZY odpierdalają. Do kochanych kiboli (nie kibiców) mam pytanie: skoro jesteście takimi potulnymi barankami, przejmujecie się tylko losami swojej drużyny i muchy byście nie skrzywdzili, to czemu na meczach (nie wszystkich ale często np. na derbach) trzeba oddzielać sektor gości i gospodarzy policjantami? Powiedzcie mi, że się przypierdalam, ale dlaczego takich zabiegów nie trzeba podejmować na meczach piłki ręcznej, czy siatkówki? Dlaczego, z okazji meczu piłkarskiego stawiane są na nogi wszystkie siły porządkowe bo część osób nie przyjechało nawet oglądać meczu, tylko spalić szalik, rozpierdolić krzesła i sobie powalczyć? Chyba nie o to chodzi w sporcie. Nic nie mam do ustawek, każdy spędza czas wolny jak mu miło, ale stadiony są obiektami użyteczności publicznej i w takich miejscach przemoc nie powinna być tolerowana.
BongMan napisał/a:
A może byś się przeszedł na stadion i zobaczył jak to wygląda słodki chuju?
Takto narzekali na żydów że się panoszą a teraz kara za wyzywanie żydostwa z kałesu. beka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów