📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
o ja pierdole, to jest chore
Masz oryginalny list z adidasa. Ja na twoim miejscu powiesił bym go sobie na ścianie.
A co do powodu, było nie krzyczeć drutem kolczastym (niemiecki) Mnie też ten język strasznie wkurwia i nie chciałbym go słyszeć na żadnym polskim stadionie. Trzeba było po polsku, albo przynajmniej po angielsku.
A co do powodu, było nie krzyczeć drutem kolczastym (niemiecki) Mnie też ten język strasznie wkurwia i nie chciałbym go słyszeć na żadnym polskim stadionie. Trzeba było po polsku, albo przynajmniej po angielsku.
Powinno być nie 2 lata tylko 20. Wtedy na mecze przestała by chodzić hołota a zaczęli normalni ludzie. Jak na cywilizowany kraj przystało.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Powinno być nie 2 lata tylko 20. Wtedy na mecze przestała by chodzić hołota a zaczęli normalni ludzie. Jak na cywilizowany kraj przystało.
Panie premierze, co pan robi na Sadolu?
BongMan napisał/a:
No kto jak kto, ale że ty to mówisz..
dali jej zakaz za to, ze blednie wypowiedzial kwestie!!
powinno byc: Hamas, Hamas Juden zum gas
powinno byc: Hamas, Hamas Juden zum gas
BongMan napisał/a:
Co ty tych żydów tak bronisz, na czarnuchów i arabów to jedziesz równo, ale jak chodzi o żydów to wielki obrońca kurwa jego mać.
Powinni, to ciebie żydzi w dupsko wyruchać, albo wysłać do strefy gazy, byś pooglądał żydowskie rakiety spadające na ulice z bardzo bliska to zmądrzałbyś w końcu.
Nie chodzi mi o żydów, tylko o burdy na stadionie. Jak ktoś przychodzi tam po to żeby sobie porzucać bluzgami czy wyzwiskami i podrzeć pizdę, to jest imbecylem i nie powinien mieć wstępu na stadion.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Sekcja kobieca ekipy mocnych wrażeń Legii Warszawa. Pani druga od lewej to dumna posiadaczka zakazu stadionowego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów