Dobry wieczór, założyłem ten temat w celu dowiedzenia się czy są na tym forum osoby które mają jakiekolwiek pojęcie o tej części internetu, ja sam dopiero od kilku dni wiem o istnieniu tego miejsca i dopiero raczkuję w tym temacie, ciężko mi znaleźć jakiekolwiek ciekawe strony, do tej pory znalazłem tylko jedną działającą i godną uwagi, jeśli przeczyta ten temat osoba zaznajomiona z tym Światem, bardzo zależałoby mi na jakichkolwiek linkach do for, stron z filmikami, gifami, zdjęciami gore itd oraz informacjach jak się tutaj odnaleźć i jak szukać, z góry dziękuję
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Facepalm.
Deep web to po prostu serwery HTTP nieindeksowane przez wyszukiwarki internetowe...
Aktywuj IIS'a, skonfiguruj wedlug instrukcji na stronie majkroszitu, i dodaj index.htm:
<html>
<body>
Super tajna strona
</body>
</html>
Dodaj robots.txt blokujace indeksowanie wszystkiego(poszukaj w google) i jestes czescia deep web'u
Zapewno chodzi ci o ukryte strony TOR'a i podobnych programow anonimizujacych. Ogolnie to nuda w chuj. Jest troche zjebanych rzeczy ale 99.999% tego co jest w tym "deep webie" to syf, fejki, strony podstawione przez psy by lapac naiwniakow, no i...niedzialace strony.
Deep web to po prostu serwery HTTP nieindeksowane przez wyszukiwarki internetowe...
Aktywuj IIS'a, skonfiguruj wedlug instrukcji na stronie majkroszitu, i dodaj index.htm:
<html>
<body>
Super tajna strona
</body>
</html>
Dodaj robots.txt blokujace indeksowanie wszystkiego(poszukaj w google) i jestes czescia deep web'u
Zapewno chodzi ci o ukryte strony TOR'a i podobnych programow anonimizujacych. Ogolnie to nuda w chuj. Jest troche zjebanych rzeczy ale 99.999% tego co jest w tym "deep webie" to syf, fejki, strony podstawione przez psy by lapac naiwniakow, no i...niedzialace strony.
Nosz kurwa, wybacz ale muszę zadać to pytanie.
Wpłynęła już zgoda sołtysa na podłączenie netu w remizie?
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Wpłynęła już zgoda sołtysa na podłączenie netu w remizie?
A co chcesz wiedzieć nt deep weba, pytaj odpowiem na wszystko, siedze w temacie dw i tora 3 lata, jestem adminem na najpopularniejszym forum i także no jestem poważnym zawodnikiem w tej sieci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów