Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak... rzeczywiście iście hardkorowe. Karkonosze, Bieszczady i inne kurestwa o zaokrąglonych wierzchołkach i nachyleniu stoków w sam raz dla wycieczek szkolnych albo emerytów to nie góry.
Wpełzli na Śnieżkę, a radochy mają tyle, jakby Orlą Perć po ciemku zdobyli. Alpiniści pierdoleni.
I na chuj tak hejtujesz;] Skoro jesteś tak wyjebanym w kosmos alpinistą z najwyższej półki to może podzielisz się z nami swoją wiedzą i przygodami? A nie sadzisz niczemu nie służące komentarze "wszystko to gówno, JA to jestem hardkorem".
I na ch*j tak hejtujesz;] Skoro jesteś tak wyj***nym w kosmos alpinistą z najwyższej półki to może podzielisz się z nami swoją wiedzą i przygodami? A nie sadzisz niczemu nie służące komentarze "wszystko to gówno, JA to jestem hardkorem".
Marsz do kuchni i zaparz sobie kubeczek melisy. Za bardzo się unosisz chłopczyku, później będziesz miał problemy z serduszkiem. Nie muszę popierdalać w japonkach po Himalajach żeby stwierdzić, że jeśli dla kogoś wyjście na Śnieżkę jest 'hardkorową dróżką', to musi mieć solidnie najebane pod sufitem albo góry na Wikipedii oglądał. Sam natomiast nie reprezentujesz sobą na tyle dużo pozytywnych cech, abym opisywał ci tutaj moje przygody.
TY swoje kompleksy leczysz przez upławy agresji? Tylko pytam.
@NobliwyWojak
Ty swoje kompleksy leczysz przez upławy agresji? Tylko pytam.
Zaprzeczam, ale jeśli tobie agresja wydobywa się z pochwy, to możesz liczyć na moje współczucie. Tylko odpowiadam.
Ja pierdole, kolejny suchar o hameryce. Za tak chujowy podpis do filmu piwa nie ma.
Kolo chuja mi lata to czy dasz mi wirtualne piwo w internetowym serwisie czy tez moze i nie.
Kolo chuja mi lata to czy dasz mi wirtualne piwo w internetowym serwisie czy tez moze i nie.
Jak ci coś koło chuja lata to wypada go w końcu umyć.
Marsz do kuchni i zaparz sobie kubeczek melisy. Za bardzo się unosisz chłopczyku, później będziesz miał problemy z serduszkiem. Nie muszę popierdalać w japonkach po Himalajach żeby stwierdzić, że jeśli dla kogoś wyjście na Śnieżkę jest 'hardkorową dróżką', to musi mieć solidnie najebane pod sufitem albo góry na Wikipedii oglądał. Sam natomiast nie reprezentujesz sobą na tyle dużo pozytywnych cech, abym opisywał ci tutaj moje przygody.
może samo wejście nie jest, ale gdy tak mocno wieje to na pewno jest to wyczyn.
Pamietaj też kozak w internecie= pizda w świecie więc
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów