Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rodowici niemcy mają wskaźnik urodzeń na poziomie ok 1.5 teraz podczas gdy ahmedy mają po 5-8-10 dzieci żerując na społeczeńśtwie.
Już nie pamiętam gdzie ale widziałem jakąś rozpiskę żymską, że jak wskaźnik urodzeń spada poniżej 1.85 to jest poziom wystarczający do zastąpienia rdzennej ludności.
Szkoda mi nawet palców...
Za to widziałem pomnik upamiętniający zwycięstwo niemców nad nazistami
PS
Pierdolnęli se taki nieduży kamieniołom w centrum. Drapałem sie w głowę o chuj tu chodzi, mało mi się strupy nie porobiły
W końcu znalazłem:
Pomnik pomordowanych żydów Europy.
A już się bałem, że tą zasługę niewinnym niemczurom przypiszą
Pierdolnęli se taki nieduży kamieniołom w centrum. Drapałem sie w głowę o chuj tu chodzi, mało mi się strupy nie porobiły
W końcu znalazłem:
Pomnik pomordowanych żydów Europy.
A już się bałem, że tą zasługę niewinnym niemczurom przypiszą
Z ciekawostek mniej znanych, tam zaraz obok, gdzie postawili bloki, stał budynek Kancelarii Rzeszy ze słynnym bunkrem, w którym Hitler pierdolnął sobie w łeb. Ponoć pod ziemią zostały jego resztki (bunkra, nie Hitlera), bo ruscy po wojnie nie dali rady rozjebać tego betonu, więc zasypali. Stoi tam tablica informacyjna.
Więc jak chcecie sadole jechać na pielgrzymkę żeby ucałować ziemię uświęconą krwią waszego Kanclerza, to już wiedzie dokąd. Możecie całować osiedlowy parking, bunkier jest podobno zaraz pod nim.
W przeciwieństwie do Izraela nie wysuwają wobec nas żadnych roszczeń finansowych ani nie urządzają w sejmie swoich jasełek. Nie kojarzę też żadnych zamachów w Europie, których autorstwo można przypisać Hamasowi albo Hezbollahowi więc z naszego punktu widzenia to nic do nas nie mają. Te organizacje walczą z Izraelem/USA i przyczyną ich powstania było powstanie Izraela i jego polityka na okupowanych terenach więc są raczej skutkiem niż przyczyną takiego stanu rzeczy.
Przecież tego nie da się już zatrzymać tam.
Przekroczyli masę krytyczną i płodzą się na potęge jak króliki żerując na podatnikach.
Rodowici niemcy mają wskaźnik urodzeń na poziomie ok 1.5 teraz podczas gdy ahmedy mają po 5-8-10 dzieci żerując na społeczeńśtwie.
Już nie pamiętam gdzie ale widziałem jakąś rozpiskę żymską, że jak wskaźnik urodzeń spada poniżej 1.85 to jest poziom wystarczający do zastąpienia rdzennej ludności.
Szkoda mi nawet palców...
potwierdzam. pozdro z monachium. kazdy niemiec, ktory zna swoja wartosc i ma specjalizacje spierdala, bo wie, ze za niedlugo bedzie dzichad. ja zreszta tez, tylko ja patrze na wlochy lub islandie, gdzies na wsi. jebac lewactwo.
potwierdzam. pozdro z monachium. kazdy niemiec, ktory zna swoja wartosc i ma specjalizacje spierdala, bo wie, ze za niedlugo bedzie dzichad. ja zreszta tez, tylko ja patrze na wlochy lub islandie, gdzies na wsi. jebac lewactwo.
To powiedz mi, czemu najwięcej Niemców spierdala do USA, gdzie można dostać kulkę od czarnucha za byle gówno? Bo nie o bezpieczeństwo tu chodzi, ale o zarobki i zawodowe możliwości. W Niemczech ogólnie chujowo się zarabia w porównaniu do innych krajów zachodniej Europy, o USA nawet nie wspominając, a o awansach decydują układy. Dlatego, kto ma łeb na karku i nie tęskni za kiełbasą, piwem, rodzinką, przerośniętą biurokracją i zjebaną mentalnością, wypierdala do Stanów. Albo chociaż do Szwajcarii albo Holandii, gdzie specjalista zarobi 2x więcej.
Jeszcze trochę, a zarobki w Polsce przeskoczą niemieckie. Niemcy są w stagnacji od 20 lat, ale długo tego nie zauważyli. Dopiero jak ceny urosły to przyszedł szok.
[ Dodano: 2024-10-07, 21:50 ]
Dziwne, że to Izrael urządza ludobójstwo ciapatym, ale to Palestyńczykom/Hamasowi kibicować nie wolno
Wolno, ale to nie nasza wojna. Obok toczy się ważniejsza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów