📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
subskrybuj, za tydzień kolejny film... ile w tym naturalnego sadyzmu?
HAL9000/2 napisał/a:
subskrybuj, za tydzień kolejny film... ile w tym naturalnego sadyzmu?
Tyle, że za tydzień wcale nie będzie filmu
Dlatego mam prywatne ubezpieczenie medyczne, I zero problemów z dentysta, okulista, USG i innymi powszechnymi usługami. Jakość wykonania jak prywatnie, a jak cos nie daj boże nie podpasi to telefon do frmy że "dohtur" jest opryskliwy i przyjmuje jak ksiądz po kolędzie. Reszta plebsu niech stoi w kolejkach i użera się z łapiduchami, potem 5 minut oględzin i kolejny pacjent.
Niestety ten filmik to żywa prawda, gorsze plomby, gorsze materiały i wykonanie.
Niestety ten filmik to żywa prawda, gorsze plomby, gorsze materiały i wykonanie.
Do administratora proszę o jak najszybciej usuwanie filmów tego typu, to nie YouTube czy national Geographic.
Chuj ma to wspólnego z sadistic.pl dziekuje
Najgorsze jak pojdziesz do takiej kurwy na pogotowie w nocy, a ta obrażona bo w pracy musi pracować.
ścierwo nie mające nic wspólnego z rzeczywistością i nawet nieśmieszne
Matt napisał/a:
Do administratora proszę o jak najszybciej usuwanie filmów tego typu, to nie YouTube czy national Geographic.
Jeżeli tak piszesz, to znaczy jedynie, że jesteś tu od wczoraj, także morda w kubeł i skroluj dalej. A filmik chujowy, dziękuję, dobranoc. (W sumie, to zabawne było tylko to wiertło gibające się naokoło)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów