Żeby tylko wyrywał. Te kurwy czasami tak rosną, że trzeba je usuwać operacyjnie, pod narkozą. Przy okazji naciskają na inne zęby powodując kurewski ból. Dzięki naszej wesołej służbie zdrowia, możesz zrobić to tylko prywatnie, bo w NFZ prędzej zdechniesz z bólu niż doczekasz się wolnego terminu u dentysty, nie mówiąc już o operacji przy której potrzebny jest anestezjolog. Miałem tak. Wybuliłem 400zł, ale przy takim bólu człowiek by dał wszystko żeby przestało. Nie życzę nikomu problemów z ósemkami - jest to strasznie bolesne i strasznie kosztowne.
Ciekawe jest to co piszesz, ale nie siej niezdrowej propagandy tylko łaskawie trzeba się było zapoznać z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia w sprawie świadczeń gwarantowanych z zakresu leczenia stomatologicznego. Tak się składa, że ósemkę bezpłatnie usunie Ci nawet prywatna klinika oczywiście jak posiadasz ważne ubezpieczenie zdrowotne i ma ona podpisany kontrakt z nfz a mało, która nie ma.
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!Żeby tylko wyrywał. Te kurwy czasami tak rosną, że trzeba je usuwać operacyjnie, pod narkozą. Przy okazji naciskają na inne zęby powodując kurewski ból. Dzięki naszej wesołej służbie zdrowia, możesz zrobić to tylko prywatnie, bo w NFZ prędzej zdechniesz z bólu niż doczekasz się wolnego terminu u dentysty, nie mówiąc już o operacji przy której potrzebny jest anestezjolog. Miałem tak. Wybuliłem 400zł, ale przy takim bólu człowiek by dał wszystko żeby przestało. Nie życzę nikomu problemów z ósemkami - jest to strasznie bolesne i strasznie kosztowne.
Przyznaj, że ktoś cie pod narkozą wyruchał. Stąd ten ból
Rżnie głupa.
Smak '80 lat...Rozporządzeniem Ministra Zdrowia w sprawie świadczeń gwarantowanych z zakresu leczenia stomatologicznego.
Chcę wejść do przychodni i w czasie nie dłuższym jak 10 minut zostać obsłużony. W innym przypadku pierdolę taką służbę zdrowia.
skunks, mnie nie, ale znajoma jak była u tego dentysty to mówiła że jak się wybudziła z narkozy to miała stanik rozpięty Czyli dobrze, bo wiem że facet nie jest pedałem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów