📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
był las.. ni ma lasu.. nawet śladu po nim
To jest dobre pod uprawę lasu rzędowa ...na prawdziwy las się nie nadaje ....co nie zmienie faktu, że przemysłowa produkcje leśną tzw monokulturę ten sprzed jak najbardziej robi robotę
Tyle mogę napisać------> klasyk
Idę kurwa zbierać chrust z Halmanem i też będzie Flodzia lodzia
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Idę kurwa zbierać chrust z Halmanem i też będzie Flodzia lodzia
Halman po chuj tą deskorolkę sprzedałeś! Miałbym czym palić w piecu gazowym
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Tak, wypowiem się dla debili poniższym rysunkiem
Jednak nie napisałeś co zostaje po ścięciu drzewa, czyli czym jest karpa/karcz, bo drzewa tam nie widać. Także z tymi debilami, ten, tego...
Wszystko spierdola nawet taka stronę jak sadistik, ostatnią nadzieję na oglądnięcie czegoś innego niż zjebanego tik sroka czy innych gównianych stron
ostatnio pieniek drzewa po sośnie ze starym wykopywalem recznie kolo godziny-pila elektryczna+siekiera, taka maszynka to rarytas
Quae nocent, docent
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów