Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i co kamerka sama spadła z wrażenia ?
1. Nie stawiamy spacji przed pytajnikiem, chyba że nie chcesz już ukrywać ważnej informacji o sobie. ;>
2. Tak, sama.
3. Nie, nie z wrażenia.
Szkoda gościa
Podaj dowody, że szkoda. Bo znasz go i masz to rozpisane, prawda?
jak to możliwe że nagranie robi za hit? rodzina życzliwa czy żonka, bo z psiarni to norma
Tak.
A teraz do rzeczy: to nagranie jest tak kiepskiej jakości czy przed domem stoi armia radiowozów z włączonymi światłami?
zawsze szkoda ziomka, baba to nie kłopot,kurewstwo , hejt ludzi to już kłopot, grzej jak długi do końca życia i krzywy niechciany ku*as
Ja pierdzielę znowu "nie umiem po polskiemu". [...] Moja matka miała ustawiony taki dzwonek.
Transmitował wyhuśtanie w necie a co raz trafiło do neta zostaje tam na wieczność
Będzie sięteraz huśtał do końca internetu, i 1 dzień dłużej... albo 1Gb więcej
?
Taki jesteś mądry, a zacytowałeś inny komentarz
A jak zmodyfikuję quote'a ręcznie to zadziała?
Myślę, że kamerka przewróciła się od wibracji przy prawdopodobnie przychodzącym połączeniu. Moja matka miała taki ustawiony.
Ja pierdzielę znowu "nie umiem po polskiemu". [...] Moja matka miała ustawiony taki dzwonek.
Działa, admin sorry, za spam.
Kamerka to telefon i z tego co słychać to ktoś dzwonił akurat do niego wiec wibracje przewróciły twl który był oparty o butelkę jak widać
Znając świat się zadłużył na maxa i musiał pracować na długi całe swoje życie
Leci disco polo o całuskach, randkach i pieszczotach, więc raczej problemy miłosne niż długi (choć jedno drugiego nie wyklucza).
Telefon dostał powiadomienie i pewnie poruszył się od wibracji.
A teraz do rzeczy: to nagranie jest tak kiepskiej jakości czy przed domem stoi armia radiowozów z włączonymi światłami?
Migoczące światła to może być dyskotekowy "kolorofon".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów