Chyba testuje zawiasy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdemu zdarzyło się na imprezie podpierać ściany, ale on chyba miał już dość tej nuty
Znając świat się zadłużył na maxa i musiał pracować na długi całe swoje życie
Minus jeden rusek i od razu świat stał się lepszy.
jak to możliwe że nagranie robi za hit? rodzina życzliwa czy żonka, bo z psiarni to norma
Hetman_Wielki napisał/a:
jak to możliwe że nagranie robi za hit? rodzina życzliwa czy żonka, bo z psiarni to norma
Transmitował wyhuśtanie w necie a co raz trafiło do neta zostaje tam na wieczność
~Angel napisał/a:
Transmitował wyhuśtanie w necie a co raz trafiło do neta zostaje tam na wieczność
a kamerkę duch zwalił czy ledwo co się trzymała ?
To, że się zważył, to się zważył. Dlaczego do tak chujowej muzyki? Masochista
Hetman_Wielki napisał/a:
Hetman_Wielki napisał/a:
pewnie telefon był oparty o coś i po prostu się przewrócił
UrShadow napisał/a:
Myślę, że kamerka przewróciła się od wibracji przy prawdopodobnie przychodzącym połączeniu. Moja matka miała taki ustawiony.
zawsze szkoda ziomka, baba to nie kłopot,kurewstwo , hejt ludzi to już kłopot, grzej jak długi do końca życia i krzywy niechciany kutas
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów