Chyba testuje zawiasy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hetman_Wielki napisał/a:
No tak właśnie zrobiłgrzej jak długi do końca życia
A co do kamerki, jak ktoś z Was będzie się wylogowywał, radzę ustawić stabilnie i trzy razy sprawdzić, bo powtórki ujęcia nie będzie.
Skoro to Rusek, to on nie umarł, tylko zdechł.
Idealna muza do samobója
wy dekle nagranie nie wrzuciła rodzinka dla atencji ani policjant, to byla live transmisja a czemu spadla kamerka? bo byla oparta o puszke piwa i slychac jak ktos do niego zaczal dzwonic i wibracje ja wyjebaly
jak pare miesiecy temu typ samochodem w drzewo wykurwil i ostatni jego track to bylo te guwno anily i demony xDD i podobna sytuacja na koniec ktos do niego dzwoni a tam na dzwonku ZBUKU zet beu ka XD nic dizwnego ze sie zabijaja cioty jak sluchaja sentymentalnego guwna
tranzystor napisał/a:
Idealna muza do samobója
jak pare miesiecy temu typ samochodem w drzewo wykurwil i ostatni jego track to bylo te guwno anily i demony xDD i podobna sytuacja na koniec ktos do niego dzwoni a tam na dzwonku ZBUKU zet beu ka XD nic dizwnego ze sie zabijaja cioty jak sluchaja sentymentalnego guwna
Smieszna słowo : depresja.
Czyli jak nie umiem sobie z czyms poradzić to mam się wieszać?
Nie bądź pizda i znajdziesz wyjscie z każdego dna.,trzeba tylko chcieć.
Czyli jak nie umiem sobie z czyms poradzić to mam się wieszać?
Nie bądź pizda i znajdziesz wyjscie z każdego dna.,trzeba tylko chcieć.
0dbytBiskupa napisał/a:
Mi nie szkoda bo to rusek. Zasłużył, jak cały ten naród, który popiera Putina.
Nie zesraj się z tym Putinem. Nie jest jedynym przywódcą który obecnie toczy wojny i zabija ludzi na obcej ziemi. Musiałbyś tak mówić o większości krajów na świecie. Bądź konsekwentny i przestań oglądać amerykańskie filmy, nie jedz macdonalda, nie rób zakupów w niemieckich lub francuskich sklepach, nie mów po angielsku i już nigdy nie idź do pizzerni. Pierdolenie o Putinie bo w TV ciągle mówią..... zdziwiłbyś się jak działa polityka międzynarodowa.
0dbytBiskupa napisał/a:
Mi nie szkoda bo to rusek. Zasłużył, jak cały ten naród, który popiera Putina.
Tak, samobójstwo z pewnością jest wyrazem poparcia swojego kraju. Debilu. Od nikogo nie zależy w jakim kraju się urodził. To od kraju zależy jak ludzie będą postępować.
telefon juz zostal stracony przez jego ducha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów