Chyba testuje zawiasy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hetman_Wielki napisał/a:
No tak właśnie zrobiłgrzej jak długi do końca życia
A co do kamerki, jak ktoś z Was będzie się wylogowywał, radzę ustawić stabilnie i trzy razy sprawdzić, bo powtórki ujęcia nie będzie.
wy dekle nagranie nie wrzuciła rodzinka dla atencji ani policjant, to byla live transmisja a czemu spadla kamerka? bo byla oparta o puszke piwa i slychac jak ktos do niego zaczal dzwonic i wibracje ja wyjebaly
jak pare miesiecy temu typ samochodem w drzewo wykurwil i ostatni jego track to bylo te guwno anily i demony xDD i podobna sytuacja na koniec ktos do niego dzwoni a tam na dzwonku ZBUKU zet beu ka XD nic dizwnego ze sie zabijaja cioty jak sluchaja sentymentalnego guwna
tranzystor napisał/a:
Idealna muza do samobója
jak pare miesiecy temu typ samochodem w drzewo wykurwil i ostatni jego track to bylo te guwno anily i demony xDD i podobna sytuacja na koniec ktos do niego dzwoni a tam na dzwonku ZBUKU zet beu ka XD nic dizwnego ze sie zabijaja cioty jak sluchaja sentymentalnego guwna
Smieszna słowo : depresja.
Czyli jak nie umiem sobie z czyms poradzić to mam się wieszać?
Nie bądź pizda i znajdziesz wyjscie z każdego dna.,trzeba tylko chcieć.
Czyli jak nie umiem sobie z czyms poradzić to mam się wieszać?
Nie bądź pizda i znajdziesz wyjscie z każdego dna.,trzeba tylko chcieć.
0dbytBiskupa napisał/a:
Mi nie szkoda bo to rusek. Zasłużył, jak cały ten naród, który popiera Putina.
Nie zesraj się z tym Putinem. Nie jest jedynym przywódcą który obecnie toczy wojny i zabija ludzi na obcej ziemi. Musiałbyś tak mówić o większości krajów na świecie. Bądź konsekwentny i przestań oglądać amerykańskie filmy, nie jedz macdonalda, nie rób zakupów w niemieckich lub francuskich sklepach, nie mów po angielsku i już nigdy nie idź do pizzerni. Pierdolenie o Putinie bo w TV ciągle mówią..... zdziwiłbyś się jak działa polityka międzynarodowa.
0dbytBiskupa napisał/a:
Mi nie szkoda bo to rusek. Zasłużył, jak cały ten naród, który popiera Putina.
Tak, samobójstwo z pewnością jest wyrazem poparcia swojego kraju. Debilu. Od nikogo nie zależy w jakim kraju się urodził. To od kraju zależy jak ludzie będą postępować.
telefon juz zostal stracony przez jego ducha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów