📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
phrontch napisał/a:
Jakiś gejowski fetysz
Koleś Ty jakiś dziwny jesteś. Jak nie pies penetrujący zdechłego wilka to teraz to, nie chce wiedzieć po jakich stronach się bujasz i czego naprawdę szukasz.
baronturbina napisał/a:
Gej czy nie gej, jebany ma twardy czerep!
Przecież on na poduszce leży... wyjmij oczy z dupy.
phrontch napisał/a:
Jakiś gejowski fetysz
phrontch napisał/a:
gejowski
Masz na myśli "pedalski"?
Taa, mówiła mi po tym jak jej prze heblowałem pizdę jak przystało na prawdziwego mężczyznę, że kolegowała się kiedyś z taką pizdą co lubił jak "deptała" po jego mikrusie przez dziurkę której nie mógł nawet przebić na wylot
najprościej kwitując tę spierdolinę komentarzy i podtytułu filmu... podchodzi to pod fetysze (gdzie tu gejostwa w ogóle nie widzę). A wy się rozwodzicie chuj wie nad czym...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów