Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No fajnie podsumowałeś gdzie w tym wszystkim jest Ukraina
Deratyzację najlepiej robić gazem. Jakiś pejsaty wynalazł te całe Juden Raty a potem był lament aj waj że zrobiono im wielkie odszczurzanie i gazowanie. Po tym co brzydo-faszyszci zrobili w Palestynie zupełnie mi ich nie szkoda, a skojarzenie Jude + Rat = Judenrat jest idealne.
Znalazl sie milosnik kozojebow
debil rozjebał pół kuchni, ale szczura nawet nie drasnął. Wszyscy wiemy kto w tym starciu jest bardziej inteligentny, ale zawsze przyjemnie popatrzeć, gdy nawet gryzoń wygrywa z 2 armią (4) świata
pewnie gdy by to była murykańska deratyzacja to byś sie podniecał jaki to luzacki naród
debil rozjebał pół kuchni, ale szczura nawet nie drasnął. Wszyscy wiemy kto w tym starciu jest bardziej inteligentny, ale zawsze przyjemnie popatrzeć, gdy nawet gryzoń wygrywa z 2 armią (4) świata
Dla nich ta kuchnia jest gówno warta. Taka mentalność.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów