📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Polsce to nie przejdzie, bo nawet jakby trafił na takiego głąba, który da się tak zrobić to przy próbie wzięcia jego rzeczy odruchem warunkowym będzie danie po mordzie
początek ujebany i chuj wie jak samemu opierdolić tak przechodnia
Wrzucałem tutaj już jego dokonania - podobny numer w sklepie jubilerskim. Ciekawskim polecam poszperać po tagach
To taka potęga że to wszystko ustawione i fake, gdyby tak nie było to koleś by obrabiał przypadkowych ludzi i w kilka miesięcy dorobił się milionów a tak jedynym źródłem jego dochodów są ksiażki i durne filmiki robione dla durnych ludzi
Jak się napierdolę, to też lubię rzeczy za free rozdawać, szczególnie jak się trzeba na kolejną flaszkę złożyć.
Wszyscy jestescie wyzej jestescie pojebani.
Derren Brown to nie magik tylko dobry psycholog.
Wyjebal by was na maxa! I nawet o tym byscie nie wiedzieli.
Ponad 200 odcinkow a nie jak tu 2 scinajace.
I komentaze pedałow!!!
I komentaze pedałow!!!
FreddyKrueger napisał/a:
Wszyscy jestescie wyzej jestescie pojebani.
I komentaze pedałow!!!
Podobno Ciebie już wyjebał, ale w dupsko
- FreddyKrueger, czujesz mojego palca na plecach ?
- Czuję !
- A teraz czujesz palca w dupie ?
- o dziwo czuję !
- No popatrz, a rączki mam tutaj.
[i]bloodwar (napisal)
To taka potęga że to wszystko ustawione i fake, gdyby tak nie było to koleś by obrabiał przypadkowych ludzi i w kilka miesięcy dorobił się milionów a tak jedynym źródłem jego dochodów są ksiażki i durne filmiki robione dla durnych ludzi[i]
A ja ci powiem ze rozwazalem wlasnie dwa wyjscia fake or not fake.
reszty odcinkow nie ogladalem ...
po chwili tez mysle ze ustawione...
To taka potęga że to wszystko ustawione i fake, gdyby tak nie było to koleś by obrabiał przypadkowych ludzi i w kilka miesięcy dorobił się milionów a tak jedynym źródłem jego dochodów są ksiażki i durne filmiki robione dla durnych ludzi[i]
A ja ci powiem ze rozwazalem wlasnie dwa wyjscia fake or not fake.
reszty odcinkow nie ogladalem ...
po chwili tez mysle ze ustawione...
Panowie, zobaczcie całą rozmowę a nie urywek:
Koleś go tak zagaduję, że ten drugi nie wie nawet co robi
Koleś go tak zagaduję, że ten drugi nie wie nawet co robi
Ta kurwa potęga umysłu! W jednym z jego odcinków położył portfel na zatłoczonej ulicy i wokół niego narysował żółte kółko. Gdy wrócił po jakichś 11 godzinach portfel nadal tam leżał. I to w "U ES i A" !
bubr32 napisał/a:
Ta kurwa potęga umysłu! W jednym z jego odcinków położył portfel na zatłoczonej ulicy i wokół niego narysował żółte kółko. Gdy wrócił po jakichś 11 godzinach portfel nadal tam leżał. I to w "U ES i A" !
U nas w kraju taka grupa perfomance'owa chciała zwrócić uwagę na problem niesprzatanych po pieskach kup i robili to samo z leżącymi na ulicy "balaskami" - wokół nich malowali kredą kółka. Może nie uwierzysz w taką potęgę umysłu ale te gówna wciąż tam leżą i nawet nowe się pojawiają!
Mi tak kiedyś komórki oddawali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów