18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Desant
Fumigant • 2011-02-27, 22:15

gdy nie da się lądować

Zabijam i płacą mi za to!
Zgłoś
tarkos16 2011-02-28, 3:40
Szkoda że nie stanoł przed tą terenówka
Zgłoś
vass 2011-02-28, 4:50 1
up
Mi za to stanął
Zgłoś
malibu2 2011-02-28, 9:44
Jakby koleś skoczył za hamerem bez spadochronu i nagrał go w locie to byś dostał piwo. Bez tego to tylko samochody wypadające z samolotu - nic sadystycznego...
Zgłoś
Fat1xD 2011-02-28, 11:05
Ciekawe czy mój bob by to przeżył?
Zgłoś
wieszzeniewiesz 2011-02-28, 11:27 1
Taki święty Mikołaj, choć w sumie nie chciałbym się obudzić i zobaczyć, że pół domu rozpierdolił mi hamer
Zgłoś
klema 2011-02-28, 13:42
Co roku na politechnice. Na spadochronie rok niżej. Hardkorowcy już po 2 lata latają. I wszystko bez najmniejszego przejęcia ze strony obsługi.
Zgłoś
norbertos15 2011-02-28, 14:39
teściową też bym tak spuścił
Zgłoś
anionimek 2011-02-28, 15:43
Amerykanie to idioci, z piechoty zmotoryzowanej zrobili piechotę, no kurwa inteligentne posunięcie

ps: jestem kobietą i nie wiem czy się pisze piechota zmotoryzowana
Zgłoś
darksun 2011-02-28, 16:43 2
@up
po mojemu to wygląda jak zrzut gratów do polski, a nie robienie piechoty z piechoty zmotoryzowanej jak to nazwałaś.

Też dobre :]
sadistic.pl/song-gun-vt66128.htm
Zgłoś
Kalor 2011-02-28, 22:31
Nie ma czegoś takiego jak piechota zmotoryzowana po co piszesz jak nie wiesz...
BTW Co ma piernik do wiatraka ?
Uważam że ten rodzaj desantu jest jeden z najmobilniejszych ze względu na czas jego wykonania a jak widać wygląda to zajebiście przynajmniej w AC - 130.
Zgłoś
darksun 2011-03-01, 9:09 3
Kalor napisał/a:

Nie ma czegoś takiego jak piechota zmotoryzowana po co piszesz jak nie wiesz...
BTW Co ma piernik do wiatraka ?
Uważam że ten rodzaj desantu jest jeden z najmobilniejszych ze względu na czas jego wykonania a jak widać wygląda to zajebiście przynajmniej w AC - 130.

znawca wojskowy... AC 130 jest do atakowania przeciwnika z zaskoczenia dlatego ma oznaczenie A (attack) ... transportowa werjsa to C 130 zwany tez jako herkules. myslisz ze jak jak grales AC130 w CoD MW to jestes wielki ?

Też dobre :]
sadistic.pl/song-gun-vt66128.htm
Zgłoś
kaspiq 2011-03-02, 0:18
"... w zasadzie zrzut... "
Zgłoś
ĸuń 2012-05-27, 18:11
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów