📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wg źródła dziewczyna przeszła deskoterapię.
Widziałbym, też inne metody karania ... Ale widocznie kantówka była lepsza. \Chociaż terapia mogłaby tak zwana - Łączona.
Powinni ja jeszcze ruchać w dupę, jak tą kacapkę na hardzie. Nie istotne, przed deskowaniem, czy po.
Flodzia napisał/a:
Deskowanie na ekranie
Flodzia napisał/a:
wg źródła dziewczyna była zamieszana w morderstwo
Wg innego źródła, była deskowana, bo była jak deska klozetowa:
płaska, brzydka i czasami obsrana
Za miesiąc siniaki zejdą. Pójdą w niepamięć. Swoje będzie nadal robić.
Szkoda, bo dobra noga
Halman napisał/a:
cieślą jak tatuś jezuska nie jestem ale wiem że...
Halman uczy i wyjaśnia. Dziękuję za sprostowanie. Od Czasu do czasu przydadzą się dobre rad podobne jak u Słodowego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów