Narkomanka złodziejka przyłapana na kradzieży
Narkomanka złodziejka przyłapana na kradzieży
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bieda umysłowa tych podludzi jest przejebane. Najgorsze że to samo się dzieje z cywilizowanymi ludźmi w świecie zachodnim. My mamy jeszcze parę lat do tego.
Nie zgodzę się z Tobą Gdy by u nas za kradzieże aut / emerytów / państwa karą była by kantówkoterapia przestępczość by radykalnie spadła . A tak walnie Ci auto z posesji i jak go złapią dostaje zawiasy i śmieje się w gębe .Brawo dla nich za wymierzanie kary
Nie zgodzę się z Tobą Gdy by u nas za kradzieże aut / emerytów / państwa karą była by kantówkoterapia przestępczość by radykalnie spadła . A tak walnie Ci auto z posesji i jak go złapią dostaje zawiasy i śmieje się w gębe .Brawo dla nich za wymierzanie kary
I przynajmniej większą część naszych posłów chodziłaby z kikutami do pracy
I przynajmniej większą część naszych posłów chodziłaby z kikutami do pracy
I by szczali przez zapięty rozporek, jak Wąski.
Ale suka zdrowa, patrzcie na reakcję mięśni ud i tyłka na te razy dechą. No, no....
Spójrz na ten małpi ryj, mi by nie dygnął. Chociaż, z drugiej strony, zawsze można zarzucić torbę na łeb.
Pytanie do znawców tematu. Deskoteke dostala za szlajanie się z typem z innego stosu patyków i gówna a ma się szlajać z miejscowymi. To czy jak przerucha się z typem którejś z tych Pan to też dostanie kantowkami ??
Tak, każdy pretekst jest dobry, by komuś najebać.
Tak, każdy pretekst jest dobry, by komuś najebać.
Przecież to jest bardziej niebezpieczne niż rosyjska ruletka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów