📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Co jak co, ale adbustera się nie spodziewałem. Zwłaszcza tego, że robi przysługę dla ludzkości, rozpierdalając gówniane auto :p
Niszczy megankę za 3500 złotego bo go stać na coś lepszego.Ot kurwa,burżuj....
jacekmatys napisał/a:
Żeby dać 3.5 koła za tak rozjebaną megankę, trzeba być chyba królem biznesu.
jacekmatys napisał/a:
Geniuszu oglądałeś to w ogóle ? Może jesteś głuchy ... Mówił i widać , że jest zerdzewiały
"zarabiam na JUtubie, Kupie se nowy..." albo nowy czeka już w garażu...
zawsze tak chciałem
czemu nie rozpierdalał tego samochodu na swoim podwórku i tam syf sobie robił? - kawał murzyńskiego kutasa mu w dupsko za zaśmiecanie terenów zielonych
Człowiek potem idzie z psiakiem na spacer aby się wybiegał to zaraz ma łapy porozcinane bo jakiś debil szyby powybijał w starym złomie tylko po to aby oglądalność była na YT.
Mam nadzieję, że ktoś ze straży miejskiej lub policji zobaczy ten materiał i odpowiednio nagrodzi takie debilne zachowanie.
Człowiek potem idzie z psiakiem na spacer aby się wybiegał to zaraz ma łapy porozcinane bo jakiś debil szyby powybijał w starym złomie tylko po to aby oglądalność była na YT.
Mam nadzieję, że ktoś ze straży miejskiej lub policji zobaczy ten materiał i odpowiednio nagrodzi takie debilne zachowanie.
You're Never Fully Dressed Without a Smile
@Angel
on chce zarabiać na yt,
a ty ściskasz poślady bo jesteś moderatorem na sadolu i źle ci z tym bo nie zarabiasz !?
rób takie filmy i wtedy kupisz sobie duże podwórko dla swojego psa a nie będziesz go po szkłach prowadzał
on chce zarabiać na yt,
a ty ściskasz poślady bo jesteś moderatorem na sadolu i źle ci z tym bo nie zarabiasz !?
rób takie filmy i wtedy kupisz sobie duże podwórko dla swojego psa a nie będziesz go po szkłach prowadzał
Angel napisał/a:
czemu nie rozpierdalał tego samochodu na swoim podwórku i tam syf sobie robił? - kawał murzyńskiego kutasa mu w dupsko za zaśmiecanie terenów zielonych
rubaszny_rollo,
mam nadzieję, że kolejny odcinek zrobi na temat papieru toaletowego i będzie srał pod twoim oknem - bo przecież chce zarabiać na YT a Tobie pozostanie wdychanie jego smrodów i nie będziesz narzekał bo możesz zamknąć swoje okno i duśić się we własnym smrodzie
Niech sobie kręci i zarabia jak chce byle przy tym nie pozostawiał śmieci i nie szkodził tym innym.
mam nadzieję, że kolejny odcinek zrobi na temat papieru toaletowego i będzie srał pod twoim oknem - bo przecież chce zarabiać na YT a Tobie pozostanie wdychanie jego smrodów i nie będziesz narzekał bo możesz zamknąć swoje okno i duśić się we własnym smrodzie
Niech sobie kręci i zarabia jak chce byle przy tym nie pozostawiał śmieci i nie szkodził tym innym.
Brak pomysłów już na robienie konfrontacji i musi się ratować rozpierdalanie samochodu
Narażam się korporacjom, aby dostarczyć Wam rozrywki w postaci konfrontacji reklam z rzeczywistością...
Brak pomysłów już na robienie konfrontacji i musi się ratować rozpierdalanie samochodu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów