📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po co jechać w tłum brudasów jak można wrzucić sobie cegłe do pralki i otrzymać ten sam efekt?
Nie rozumiem "efektu wzmocnienia dzwieku" ....1 porzadny perkusista zawsze lepszy od 3 ktorzy graja to samo o.O
wrc1 napisał/a:
trzech próbuje jak najszybciej napierdalać na perkusji, reszta szarpie ciągle tak samo struny, i na dodatek jakaś niemiecka świnia drze mordę do mikrofonu.
Pokaż nam jak "Szarpiesz druty" cwaniaczku.
O kórwa ale bzdura. Ponad 4 minuty jakiegoś łozgotu nie do słuchania... A tak się sadole z tego śmiesznego dubstepu nabijacie. Ja wiem że jedno i drugie siebie warte
Niezłe ale jakoś mnie nie porwało. Wolę już jak jeden napierdala.
Miazga to była jak Schuldiner jeszcze żył.
Miazga to była jak Schuldiner jeszcze żył.
nareszcie jakieś normalnie dźwięki prawdziwej muzyki, piękne partie wokalne i ambitny tekst a nie ciągle ta pseudo-muzyka zwana dupstep.
taa jasne
taa jasne
rockface123 napisał/a:
@up chodzi o wzmocnienie efektu czy to takie trudne?
co do @kerror jakie szkoda? wiesz jaką oni tworzą MUZYKE Rammstein,In Extremo itd my mamy jebane disco polo
ogółem zajebisty pomysł w Wacken zawsze jest zajebiście lepsze to od Woodstocku
My mamy najlepszy na świecie Punk rock i zajebiste zespoły metalowe takie jak Behemoth, Hunter itp.
Miki6830 napisał/a:
My mamy najlepszy na świecie Punk rock i zajebiste zespoły metalowe takie jak Behemoth, Hunter itp.
A Vader koncertował nawet w Nepalu
Teraz czekam na wstawkę z koncertu Tankard albo Sodom
<Thraaaaash Till Deathhh!>
<Thraaaaash Till Deathhh!>
W Polsce jest dużo wyśmienitych zespołów metalowych np. Behemoth, Vader albo Hunter.
Nie można też zapomnieć po legendarnych polskich zespołach metalowych jak KAT lub Stos.
W Polsce jest dużo dobrej muzyki, i to nie koniecznie metalowej. Raperzy też robią kawał dobrej muzyki z przekazem. Prawda jest taka, że cudze chwalicie a cudzego nie znacie.
Nie można też zapomnieć po legendarnych polskich zespołach metalowych jak KAT lub Stos.
W Polsce jest dużo dobrej muzyki, i to nie koniecznie metalowej. Raperzy też robią kawał dobrej muzyki z przekazem. Prawda jest taka, że cudze chwalicie a cudzego nie znacie.
painmaker83 napisał/a:
nareszcie jakieś normalnie dźwięki prawdziwej muzyki, piękne partie wokalne i ambitny tekst a nie ciągle ta pseudo-muzyka zwana dupstep.
taa jasne
Kurwa, przez pomyłkę dałem ci piwo
Ktos napisal, ze byl na koncercie Destruction, a ja znam ich wokaliste Marcela i nowego perkusiste, ktory jest... Polakiem! Wierzcie lub nie, ale w Destruction gra nasz rodak! Obydwu spotkalem po koncercie w Warszawie (2011). Now, who´s gangsta?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów