📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zajebiste, ale niestety na głównej mamy jakiś "hard dubstep" a to zostanie zniszczone w zarodku... no bo przecież on się tylko drze, łatwiej docenić coś co powstało przez 1 no lifea na kompie bo lepiej mózg rozpierdala. Powodzenia w poszerzaniu horyzontów.
Ave \m/
Ave \m/
Orkiestra nowej ery.
Nawet przyjemnie grają, tylko nie rozumiem po co te trzy perkusje. O ile dobrze słyszę to wszyscy trzej grają to samo więc nie widzę sensu.
@up chodzi o wzmocnienie efektu czy to takie trudne?
co do @kerror jakie szkoda? wiesz jaką oni tworzą MUZYKE Rammstein,In Extremo itd my mamy jebane disco polo
ogółem zajebisty pomysł w Wacken zawsze jest zajebiście lepsze to od Woodstocku
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
co do @kerror jakie szkoda? wiesz jaką oni tworzą MUZYKE Rammstein,In Extremo itd my mamy jebane disco polo
ogółem zajebisty pomysł w Wacken zawsze jest zajebiście lepsze to od Woodstocku
To jest chociaż ambitna muzyka a nie masówka żeby jak najwięcej hajsu wyrwać.
"Zajebiste, ale niestety na głównej mamy jakiś "hard dubstep" a to zostanie zniszczone w zarodku... no bo przecież on się tylko drze, łatwiej docenić coś co powstało przez 1 no lifea na kompie bo lepiej mózg rozpierdala. Powodzenia w poszerzaniu horyzontów."
Zgadzam się w 100%!
Zgadzam się w 100%!
suchy945 napisał/a:
To jest chociaż ambitna muzyka a nie masówka żeby jak najwięcej hajsu wyrwać.
Mam nadzieję, że to trolling...
Dają radę chłopaki - jest fajna jazda przez cały czas
Ja gram 10.06 przed szarpidrutami z Estonii, zapraszam do Progresji - będzie wesoło sadistic.pl/images/smiles/PDT_alc.gif
Ja gram 10.06 przed szarpidrutami z Estonii, zapraszam do Progresji - będzie wesoło sadistic.pl/images/smiles/PDT_alc.gif
alan10 napisał/a:
Mam nadzieję, że to trolling...
Nie. Mówię to całkiem na poważnie. Pewnie mnie zaraz gimbuski i technojeby zjedzą żywcem ale nie przejmuję się tym.
trzech próbuje jak najszybciej napierdalać na perkusji, reszta szarpie ciągle tak samo struny, i na dodatek jakaś niemiecka świnia drze mordę do mikrofonu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów