Z neba padali żabky
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żaby spierdoliły z Francji, bo miały dosyć wpierdalania ich przez żabojadów
dla mnie film zaczął się od 00.14 do 00.28 później nie widziałem nic fajnego i ładnego
Cytat:
dla mnie film zaczął się od 00.14 do 00.28 później nie widziałem nic fajnego i ładnego
A 1:14? samochód rozpierdala małe żabki
dla mnie filmik beznadzieja! zal. po prostu sie ich na wylęgało w trawie w chuj i przechodzą przez ulice bo ja nie widziałem żeby któraś spadła z nieba, a wy widzieliście?
Scarlet napisał/a:
to jedna z plag egipskich. teraz im się woda w krew przemieni
o kurde! wczoraj jehowi mieli rację ze swoją przepowiednią... niepotrzebnie ich psem poszczułem, gdy nie chcieli jeść kaszanki
swojego czasu spadł deszcz w Anglii. poszukam w książce (wiecie co to, prawda?) i dodam więcej szczegółów.
chuj wie gdzie jest ta książka, łatwiej było w Google
magia.gildia.pl/artykuly/rozne/niezwykly_deszcz
chuj wie gdzie jest ta książka, łatwiej było w Google
magia.gildia.pl/artykuly/rozne/niezwykly_deszcz
Nie lepiej załadować zawartość ToiToi'i do samolotu a następnie gdy będzie znajdował się nad jakimś miastem wyjebać to wszystko? Najlepiej wraz z tymi ToiToi'ami.
A w wiadomościach nagłówek:
"Gówna spadły z nieba, wiatr je przeniósł a może bóg się zesrał?", to była by sensacja
A w wiadomościach nagłówek:
"Gówna spadły z nieba, wiatr je przeniósł a może bóg się zesrał?", to była by sensacja
sylwek napisał/a:
dla mnie filmik beznadzieja! zal. po prostu sie ich na wylęgało w trawie w chuj i przechodzą przez ulice bo ja nie widziałem żeby któraś spadła z nieba, a wy widzieliście?
To nie jest żadna magia. Żabki kiedy jeszcze były w bardzo małym i lekkim skrzeku wyparowały razem z deszczówką, a potem były zbyt ciężkie i oto zagadka rozwiązana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów