Ekwadorski autobus i przymusowa dezynfekcja pasażerów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja tu widze dobry pomysł na biznes. Przebrać sie za klechę wziąć kranowe i wmówić polaczkom ze trzeba zostać pokropionym woda świecona by sie wcten sposób zdezynefokwac przed wejściem do galerii czy autobusów. XD
A ze polaczki durne to to lykna
A ze polaczki durne to to lykna
ququa napisał/a:
pewno randap
Roundup to na rośliny, to było raczej coś na robaki.
Haha jak patrzę na te filmiki na sadolu gdzie w wieku XXI w większości państw obywatele mają wolny i swobodny dostęp edukacji, nadal debile odwalają manniane i wierzą w tak absurdalne bzdury, aż zastanawiam sie co musiało sie dopiero tam odpierdalać w średniowieczu gdzie tylko "elita" miała dostęp do "jakiejś tam wiedzy"
Quassar napisał/a:
Haha jak patrzę na te filmiki na sadolu gdzie w wieku XXI w większości państw obywatele mają wolny i swobodny dostęp edukacji, nadal debile odwalają manniane i wierzą w tak absurdalne bzdury, aż zastanawiam sie co musiało sie dopiero tam odpierdalać w średniowieczu gdzie tylko "elita" miała dostęp do "jakiejś tam wiedzy"
Było tam tak samo jak obecnie jest w Murzylandii. Przecież nie bez powodu jest powiedzenie 100 lat za murzynami.
Quassar napisał/a:
w wieku XXI w większości państw obywatele mają wolny i swobodny dostęp edukacji, nadal debile odwalają manniane i wierzą w tak absurdalne bzdury, aż zastanawiam sie co musiało sie dopiero tam odpierdalać w średniowieczu
Historia lubi się powtarzać
keisats napisał/a:
Nie zdechną od wirusa to zdechną od wdychania tej chemii
Alkohol jaka chemia ???? Kazdy z nich już pewnie jest po 0.5
kurwa, czekałem na to, że ostatni będzie jarał szluga i jebnie płomykiem...
za dużo sadola. za dużo.
za dużo sadola. za dużo.
up@ widzę że nie tylko ja na to liczyłam
Ja bym tego nie pokazywał publicznie, bo jeszcze minister zdrowia to zobaczy i podchwyci pomysł.
Farołrz napisał/a:
Roundup to na rośliny, to było raczej coś na robaki.
A na chwasty społeczne, które ciężko wyrwać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów