18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
traf 2018-11-04, 8:43 18
gęste zostało na dole więc można śmiało przemyć ściany
Zgłoś
longlong7 2018-11-04, 9:46
domu też tak robisz?
Zgłoś
kolo0707 2018-11-04, 11:09 2
szok dla tych dzikow ..niby skad oni moga wiedziec ze to kibel nie zlew?
Zgłoś
doopa 2018-11-04, 12:36
na moje to raczej bidet, a nie kibel

chociaż mogę się mylić
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-11-04, 13:11
domestosu tam nalała więc nie ma co sie martwić o zarazki

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
LuzaQ 2018-11-04, 13:31 1
W imię ojca i syna.....
Zgłoś
c................i 2018-11-04, 17:46
Co cie nie zabije to cie wzmocni
Zgłoś
Mastei 2018-11-04, 18:09 4
W zeszłym tygodniu przeleżałem 5 dni w jednym z Wrocławskich szpitali. Syf w skali to co najmniej 12/10. Jakby nawet w taki sposób posprzątali toaletę wszyscy byliby wdzięczni. 0 mydła, 0 papieru toaletowego, wszędzie zaschnięta krew. Na samą myśl odechciewa się chorować..
Zgłoś
panta_rhei 2018-11-04, 18:39
Kurde w naszych szpitalach to pewnie nawet zarazki są chore i czymś zarażone
Zgłoś
chudy005 2018-11-04, 19:29
Przecież uryna działa odkażająco.....
Zgłoś
niemamskarpet. 2018-11-04, 19:35 1
i tak lepiej niz w szpitalu w Opolu... tam w lazienkach dotkniecie czegokolwiek powoduje gangrene

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Wiewór 2018-11-04, 22:08
Podejrzewam że przy całym ich syfie woda z kibla jest najczystsza więc wcale to nie glupie

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
B................r 2018-11-09, 22:04
jak w oborze
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów