Ukryty level w Diablo 3
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdolę, nikt nie grał a wszyscy się wypowiadają, że klimat chujowy, że wszystko be. I ten tekst o "że za kolorowo"... A jak kurwa ma być? Wszystko czarno-białe? Albo w 50 odcieniach szarości :/
JakobekS napisał/a:
Mogę się założyć, że gdyby Diablo 3 było zbyt podobne do 2 to te same osoby, które narzekają teraz burzyłyby się o odgrzewanie staroci.
Na bank by tak było, ponieważ by powiedzieli, że nic nie poprawili, a tak są zmiany, ale im się kur&a nie dogodzi
Miranda w stu procentach cię popieram
Nie widzicie, że szef Activision Blizzard robi wszystko żeby wycisnąć jak najwięcej kasy z ludzi? Starcraft 2 miał być jedną grą a rozbili go na 3 części a Bobby Kotick chciał sprzedawać przerywniki filmowe z gier za 30$. Dlatego macie cukierkową grafikę w Diablo i 'Starze'. To już nie jest ten sam Blizzard co kiedyś.
krzys.toxic napisał/a:
...
BTW chyba nei zdąże kupić tego przez następne 10 lat.
Ja czekam aż cena spadnie.. kupie jak będzie na wagę z resztą gier typu maluch racer.
co to za nuta w tle?
Jeśli chodzi o plucie jadem w stronę gier, to moim ulubionym gatunkiem jest "napinacz graficzny". Nigdy mu nie dogodzisz. Za dobra grafika? Bez sensu, będzie się haczyć i trzeba mieć PC z kosmosu (chociaż i tak znajdzie wiele niedopracowań związanych z teksturami, tudzież złą fryzurą głównego bohatera). Jak zrobią grę wyglądającą schludnie, lecz bez szału (nie powiecie mi, że diablo 3 wygląda tak źle), to będzie się czepiać, że mu się nie podoba, że grafika z przed kilku lat i ogólnie do dupy.
Wy chyba musicie sobie ponarzekać, co?
Wy chyba musicie sobie ponarzekać, co?
Cytat:
Ja pierdolę, nikt nie grał a wszyscy się wypowiadają, że klimat chujowy, że wszystko be. I ten tekst o "że za kolorowo"... A jak kurwa ma być? Wszystko czarno-białe? Albo w 50 odcieniach szarości :/
ja napierdalam juz na koszu,i co do grafiki mi sie bardzo podoba nie wiem o huj chodzi z tym cukierkowym swiatem bo wcale tego tam nie widac ,wiekszosc gry napierdala sie bo jakis mrocznych miejscach piwnicach czy twierdzach wiec nie wiem o huj wam chodzi cukierkowo jest moze w 2 miejscach i to jeszcze nie do konca
\
Skille wygladaja wyjebanie ,zwloki wybuchaja rozwalaja sie na czesci ale dla wielkich fanow ktorzy raz na kilka lat nie umieja wydac 170 zl to bedzie hujowe
lepiej byscie napisali jak sie tam dostac i czy drop konkretny:D
http://www.diablo.pl/news/diablo-3-nowe-logo
pamiętam gdzieś czytałem obszerniejszy artykuł o tym żarcie... w każdym razie nie spodziewałem się ukrytego lvl po cichu liczyłem na powrót krowiego króla.
pamiętam gdzieś czytałem obszerniejszy artykuł o tym żarcie... w każdym razie nie spodziewałem się ukrytego lvl po cichu liczyłem na powrót krowiego króla.
Tylko nie zapominaj że w Diablo 2 Krowi poziom się pojawił gdyż w jedynce spekulowano na jego temat
Odpalam Baldur's Gate 2
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów