Ukryty level w Diablo 3
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja jebie.. to wygląda jak te przygłupie bajki dla dzieci...
Jednorożec kurwa? Uśmiechniete chmurki? Jakieś jebane różowe prezenty? Biegające różowe misie?
Jak dla mnie za dużo tego wszystkiego jak na 2 minuty.
BTW chyba nei zdąże kupić tego przez następne 10 lat.
Jednorożec kurwa? Uśmiechniete chmurki? Jakieś jebane różowe prezenty? Biegające różowe misie?
Jak dla mnie za dużo tego wszystkiego jak na 2 minuty.
BTW chyba nei zdąże kupić tego przez następne 10 lat.
Kurwa to jest za ciężkie nie potrzeba żadnych grzybków halucynków wystarczy uruchomić ten level i schizy gwarantowane
nom szkoda powinien byc mrok kref i zabijanie jak w np. tibi ://///
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Jakbym chciał sobie zagrać w grę z cukierkową grafiką to bym Bastion-a odpalił.
Diablo powinno być mroczne, piękne graficznie, niesamowicie grywalne i złożone. Już na wstępie można dwie pierwsze cechy skreślić... Zobaczymy jak z resztą, ale jakiejś rewolucji w gatunku to ja się nie spodziewam...
Diablo powinno być mroczne, piękne graficznie, niesamowicie grywalne i złożone. Już na wstępie można dwie pierwsze cechy skreślić... Zobaczymy jak z resztą, ale jakiejś rewolucji w gatunku to ja się nie spodziewam...
ฬเεอžмล napisał/a:
Wyraźnie napisano, że to jest ukryty poziom ...
A Ty myślisz, że wszyscy tutaj piszą o tym ukrytym poziomie?
Otóż nie - grafika w Diablo 3 jest zbyt kolorowa, biedna jeśli idzie o ilość detali i mało klimatyczna, pozbawiona mroku.
I taka jest proszę ja Ciebie cała gra, a ten ukryty poziom wypada akurat dość dobrze, bo ma jakiś tam klimat jest oryginalny.
Marvel90 napisał/a:
Ludzie nie umieją czytać
Sekretny czy nie jednak to nie jest to samo DIABLO
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów