I tak pewnie trafi do "sucharów" ale miło się ogląda zwłaszcza wielbicielom diabełka i anime
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakim kurwa prawem połączono D3 z tym jebanym chińskim gównem ? Manga i anime to ciota i chuj.
Co to kurwa jest. Spodziewałem się zajebistego filmiku od Blizzarda(trzeba im przyznać, mają talent do robienia filmików) a tu takie kurwa gówno. Poleca na przyszłość pisać w tytule że to jakaś zjebana przeróbka na bajkę z kraju wpierdalaczy martwych płodów i psów.
kudlaty1125 napisał/a:
Co to kurwa jest. Spodziewałem się zajebistego filmiku od Blizzarda(trzeba im przyznać, mają talent do robienia filmików) a tu takie kurwa gówno. Poleca na przyszłość pisać w tytule że to jakaś zjebana przeróbka na bajkę z kraju wpierdalaczy martwych płodów i psów.
Jak jesteś takim znawcą za jakiego mniemam się uważasz to byś wiedział że to żadna przeróbka tylko oficjalny filmik ze strony promującej diablo "Zapada mrok, rodzą się bohaterowie" . Mi też anime nie leży ale każdy smaczek związany z diablo przyjmuję entuzjastycznie. Jeśli was interesuje jak będą wyglądały przerywniki w grze to polecam youtube lub sadistic.pl/cos-dla-fanow-diablo-vt114400.htm
@up wielcy kurwa znawcy tematu się znaleźli, hejterzy oraz trolle...
Jebane Japońskie gówno... zawsze zastanawiało mnie skąd się biorą amatorzy na ten shit???
@ up pedały i niedorozwoje zawsze się znajdą...
całe szczęście to nie od blizzarda
tupolej@ No faktycznie wielki napis na początku filmu "Blizzard Entertainment" wskazuje, że rzeczywiście to nie od Blizzarda.
Btw to tak czy siak nie jest anime
Btw to tak czy siak nie jest anime
Nauczcie się odróżniać zwykłe animowane filmiki od "anime", a nie pierdolicie. Widziałem to wcześniej zajebiście zrobione, piwo się należy ale tym od Blizza.
Ja jebie, o co wam kurwa chodzi? Dobrze zrobiona animacja w dobrym stylu, a wypierdolicie, ze zjebana. nie trzeba się jarać anime, żeby docenić wysiłek twórców owej animacji. jeden powiedział, że to chińska bajka i od razu frajerskie hejterzyki podłapały powód do zjabania kogoś. kurwa, "rzal i bul".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów