📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
R.I.P
Potrafił się bawić - imprezy w Neapolu to legendy
Może lepiej żyć krócej ale jak Bóg niż męczyć się na starość
Potrafił się bawić - imprezy w Neapolu to legendy
Może lepiej żyć krócej ale jak Bóg niż męczyć się na starość
@up
100% racji. Lepiej żyć na maxa i czerpac pełnymi garściami
do 60-tki, niż 10-15 lat dłużej, siedzac przed kompem
100% racji. Lepiej żyć na maxa i czerpac pełnymi garściami
do 60-tki, niż 10-15 lat dłużej, siedzac przed kompem
Chciałbym w totka wygrać tyle ile on na kokę wydał.
A poza tym:
Ty byłeś tym którego na podwórku nie wybierali do gry jako ostatniego nawet jak miałeś piłkę
Pralpunkt napisał/a:
Ty byłeś tym którego na podwórku nie wybierali do gry jako ostatniego nawet jak miałeś piłkę
W tym czasie miałem treningi strzeleckie.
Ludzie rozpaczają odszedł wielki piłkarz. Dla mnie to ćpun , kurwiarz i pijak, który zmarnował swoją karierę .
Wkurwiony_Zygfryd napisał/a:
Ludzie rozpaczają odszedł wielki piłkarz. Dla mnie to ćpun , kurwiarz i pijak, który zmarnował swoją karierę .
Żył jak chciał. Co jego to jego i mu nie odbiorą. Przynajmniej 35lat pił, ćpał i chodził na kurwy. Ja też bym tak chciał.
Wkurwiony_Zygfryd napisał/a:
Wziął tyle hajsu i miał takie układy, że kupiłby ciebie i twoją wioskę za drobniaki. Zmarnowani to są polscy podatnicy, ich nędzne kariery i ocena rzeczywistości. Swoją drogą piłka nożna to i tak dalej pedalstwo itd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów