Mały musiał przeżyć niezłą traume
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przez ten moment bezruchu pewnie się zesrał
Jak przystało na młodego łowce wyczekał chwile nieuwagi tego jakże groźnego dinozaura i postanowił uciec.... Pewnie gdyby miał dzide to by go zabił
dzieci to sa jednak pojebane :\
A to mały egoista, spierdalając nawet się nie odwróci sprawdzić czy reszta rodziny jeszcze żyje.
Gratuluje pociechy.
Gratuluje pociechy.
Długo szukał w pamięci genetycznej, ale się dogrzebał. Result: RUN!
moonmaker05 napisał/a:
dzieci to sa jednak pojebane :\
Ty też byłeś taki pojebany i chyba dalej Cie trzyma....
Haha tylko ja czekałem aż młody pierdolnie o glebę
A u nas parki jurajskie, mimo w chuj drogich biletów, oferują wyłącznie Styropianowe makiety dinozaurów ...
Miałem nadzieję ,że ten dinozaur wejdzie na tą drogę i zacznie go gonić
Siemek napisał/a:
Ty też byłeś taki pojebany i chyba dalej Cie trzyma....
Ta ? a co poznales mnie ? to sie ciesz ze wpierdolu nie dostales
Widać oglądał Jurassic Park, zachował zimną krew i na jakiś czas zastygł w bezruchu, by pozostać niezauważonym Piwo dla małego, rozpijmy nieletniego
Śmiejecie się jak popierdoleni, ale dostrzegliście jednej prostej rzeczy.
Dzieciak wykazał się niesamowitą bystrością i fantastycznym instynktem samozachowawczym - każdy znany mi bachor w takiej sytuacji uczepiłby się z całej siły nogi matki, wrzeszcząc wniebogłosy o ratunek. Rezultat: żywy dinozaur wpierdoliłby wszystkich i jeszcze się oblizał.
Co tymczasem zrobiło dziecko? Ogarnęło sytuację i zaczęło spierdalać. Gdyby dino był żywy, olałby go i zeżarł tą głupią pizdę w czerwonym i jej męża z kamerą. Więcej miącha, po prostu. A dzieciak w tym czasie dawno osiągnąłby w miarę bezpieczny dystans, śmiejąc przy tym w kułak. Ocena z umiejętności przetrwania - piątka z jebanym plusem!!! Na szóstkę musiałby się lepiej postarać, np. przewracając mamuśkę, coby nie mogła spierdolić i dodatkowo zablokowała drogę. Ale to już najwyższa szkoła sadyzmu.
Nie dostrzegliście też drugiej ważnej rzeczy.
Kto kurwa przy zdrowych zmysłach wymaga od trzyletniego dzieciaka wiedzy, co to jest dinozaur i czy akurat ten może być groźny?! Obywatele Sadola! Przyjmijcie zatem do wiadomości, iż ten dzieciak prawie na pewno nie miał pojęcia, do czego byłby zdolny żywy velociraptor. A mimo to, w kilka sekund bezbłędnie ogarnął sytuację i podjął właściwe (jak na jego wiek i poziom wiedzy - genialne) działania.
Kurwa, może nie zasłużył na medal, ale też na pewno nie na takie pojebane komentarze!
Dzieciak wykazał się niesamowitą bystrością i fantastycznym instynktem samozachowawczym - każdy znany mi bachor w takiej sytuacji uczepiłby się z całej siły nogi matki, wrzeszcząc wniebogłosy o ratunek. Rezultat: żywy dinozaur wpierdoliłby wszystkich i jeszcze się oblizał.
Co tymczasem zrobiło dziecko? Ogarnęło sytuację i zaczęło spierdalać. Gdyby dino był żywy, olałby go i zeżarł tą głupią pizdę w czerwonym i jej męża z kamerą. Więcej miącha, po prostu. A dzieciak w tym czasie dawno osiągnąłby w miarę bezpieczny dystans, śmiejąc przy tym w kułak. Ocena z umiejętności przetrwania - piątka z jebanym plusem!!! Na szóstkę musiałby się lepiej postarać, np. przewracając mamuśkę, coby nie mogła spierdolić i dodatkowo zablokowała drogę. Ale to już najwyższa szkoła sadyzmu.
Nie dostrzegliście też drugiej ważnej rzeczy.
Kto kurwa przy zdrowych zmysłach wymaga od trzyletniego dzieciaka wiedzy, co to jest dinozaur i czy akurat ten może być groźny?! Obywatele Sadola! Przyjmijcie zatem do wiadomości, iż ten dzieciak prawie na pewno nie miał pojęcia, do czego byłby zdolny żywy velociraptor. A mimo to, w kilka sekund bezbłędnie ogarnął sytuację i podjął właściwe (jak na jego wiek i poziom wiedzy - genialne) działania.
Kurwa, może nie zasłużył na medal, ale też na pewno nie na takie pojebane komentarze!
W dzisiejszych czasach nigdzie nie można czuć się bezpiecznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów