Zmieniający się kolorek diody
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
wygląda jak czar z jakiejś gry...
.... z tego możemy wyczytać że czarownicy strzelają diodami w ciekłym azocie...
.... z tego możemy wyczytać że czarownicy strzelają diodami w ciekłym azocie...
Przeczytałem "Doda w ciekłym azocie" i już miałem nadzieję, że trafi na harda, a tu jakieś eksperymenty...
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Powodzenia w dawaniu mi łatki.
kurwa przecież to artefakt ze stalkera
Kolor diody zmienia się pod wpływem zimna i jakby na dworze zapanowała taka temperatura nasze lampy świeciły by podobnie ale wątpię żeby ktokolwiek wtedy by to zobaczył.
@bobikufel, "używanie więcej niż 3 znaków interpunkcyjnych świadczy o zaburzeniach osobowości".
przeczytalem "doda w cieklym azocie" wiec wlaczam filmik i sie zawiodlem
@zaebauem, czepianie się o takie pierdoły świadczy o braku zajęcia. Idź się poucz na jutro czy coś
Velture napisał/a:
Pamiętajcie dzieci. Jedyna różnica między nauką a zabawą to spisywanie wyników.
Popieram w 100%
A propo diody. Czy mi się wydaje że świeci również wydajniej tj jasniej ? MIałoby to sens. A może to tylko niedoskonały film kręcony stalinem... Nie no to dżołk. Widziałem gorszej jakości ten jest niezły..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów