Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Się odzywają znawcy co ich nawet na jedną ratę leasingową tego gówna nie stać :joy:
jesteś jednym z tych którzy zapłaciliby 100 milionów za chleb (z wypieczonym logo) żeby poczuć się wyjątkowo? podczas gdy inni płacą 3 zł albo sami go sobie pieką... frajerzy XD
Ślepy jesteś i w dodatku analfabeta, prawda?
Rozwiń swoją myśl, bo jak na razie to zrobiłeś z siebie turbo kretyna.
Widać po jego wyglądzie że nie jestem normalny a upośledzony.
Z niego jest taki eko jak z Putina pokojowy dyplomata.
chcą za wszelką cene zmusić kierowców do przesiadki z benzyniaków i LPG na elektryki, 24.12.2021 wchodzi w życie nowe prawo, będą w miastach ekostrefy czy jakoś tak, zwykłym autem już nawet przez niektóre rejony miasta nie przejedziesz.... pojeby.
wszystko u nas idzie w tym popieprzonym kierunku.
chcą za wszelką cene zmusić kierowców do przesiadki z benzyniaków i LPG na elektryki, 24.12.2021 wchodzi w życie nowe prawo, będą w miastach ekostrefy czy jakoś tak, zwykłym autem już nawet przez niektóre rejony miasta nie przejedziesz.... pojeby.
No ale co zrobisz ? Nic nie zrobisz..
Widać po jego wyglądzie że nie jestem normalny a upośledzony...
Lepiej bym tego nie ująl.
Może i samochody elektryczną są przyszłością motoryzacji ale póki co są słabe jak dziecko po chemioterapii. zasięg tych samochodów to ok 350 km i musisz ładować specjalną ładowarką 8 godzin a z kontaktu to ładuje się chyba 48 godzin. To przecież nawet na wakacje nie dojedziesz z wawy nad morze czy góry
Bo to technologia przejściowa, tzn, silniki elektryczne zostaną, bo straty energii są bardzo małe , zaś zamiast ogniw elektrycznych będą występować ogniwa wodorowe, bedzie to dziłało na zasadzie dzisiejszej hybrydy, silnik spalinowy zasilany wodorem spprzęgnięty bezpośrednio z prądnicą - generatorem (bez akumulatorów)- silniki elektryczne. Z resztą ta technologia już istnieje, pionierem jest Hyundai, teraz Merol, BMW i Toyota włączyły sie do badań nad rozwinięciem bezpieczniejszych ogniw wodorowych i wyższej wydajności energetycznej. Przyszłosć jest tu i teraz, tylko technologia nie ma takiego przebicia w mediach ja "śmieszne kotki".
Przeciętny Jensen albo Jørg zarobi na bateria w pare miesięcy.
To Finlandia więc raczej Mikka, Hekke , Herrko
No ale co zrobisz ? Nic nie zrobisz..
Zawsze możesz kupić hybrydę wodorową
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów