Tłumaczenie:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego nie wstawisz od razu całości tego propagandowego gówna, co?
Django to film po którym straciłem do Tarantino cały szacunek.
Django to film po którym straciłem do Tarantino cały szacunek.
Ten pseudo film to byl popis propagandy - czarnuchy to spoko goscie,biali to glupki zawistnicy i moralne karly a jedyny dobry bialy, ktoremu lezy na sercu cierpienie biednej czarnej rasy to niemiec
Brakowalo tylko jeszcze zydow.Ale w innych filmach tarantino dobrzy zydzi sie znajda
Dlatego olewam watpliwa tworczosc tego pana cieplym moczem.
Ja jestem za takimi filmami a jak jak również za tym żeby polaków uważać za rasistów itd bo dzięki temu te wszystkie życiowe zjeby pozostaną w tych ich przekonanych o słuszności krajach i prędzej czy później doprowadzą do ruiny i wtedy mój kraj stanie się potęgą pomiędzy gnijącymi postkolonialnymi kurwami rządzących przez kozojebców.
Napinacie się, zasadniczo największym wrzodem w całym filmie był czarnuch, który służył u białego,
Poza tym miło popatrzyć jak soczyście się ropierdalali
Poza tym miło popatrzyć jak soczyście się ropierdalali
Wsioki z was straszne.
No tak, bóldupyużytkownikówsadistia mode on, bo nikt nie rozumie, że Tarantino nie jest twórca filmów dokumentalnych.
To może ja wam wytłumaczę, że:
1. Jego kino jak ktoś się nie zorientował odznacza się przede wszystkim przerysowywaniem i pokazywaniem pewnych kwestii w krzywym zwierciadle.
2. W sumie to osiągnął swój cel bo wywołał ból dupy wśród was, ludzi zgorzkniałych, którzy uważają swoje poglądy za jedynie słuszne.
3. A no i w sumie dzięki tego typu twórczości, mogę mieć teraz z was bekę.
Chociaż tak, zastanawiając się dłużej, amerykańskie rednecki, w rzeczywistości wykazali by się prawdopodobnie zbliżoną błyskotliwością jak ci w Django.
To może ja wam wytłumaczę, że:
1. Jego kino jak ktoś się nie zorientował odznacza się przede wszystkim przerysowywaniem i pokazywaniem pewnych kwestii w krzywym zwierciadle.
2. W sumie to osiągnął swój cel bo wywołał ból dupy wśród was, ludzi zgorzkniałych, którzy uważają swoje poglądy za jedynie słuszne.
3. A no i w sumie dzięki tego typu twórczości, mogę mieć teraz z was bekę.
Chociaż tak, zastanawiając się dłużej, amerykańskie rednecki, w rzeczywistości wykazali by się prawdopodobnie zbliżoną błyskotliwością jak ci w Django.
@up
Satyra w ktorej tworzeniu wiele rzeczy sie wyolbrzymia badz przerysowywuje nie ma nic wspolnego z bezczelna propaganda.
A tu jedynie z propaganda mamy do czynienia i promowanie jedynej slusznej wizji czyli postepowego, nowoczesnego swiata gdzie bialy stanowi cale zlo a kazdy inny odcien jest wspanialy.
Satyra w ktorej tworzeniu wiele rzeczy sie wyolbrzymia badz przerysowywuje nie ma nic wspolnego z bezczelna propaganda.
A tu jedynie z propaganda mamy do czynienia i promowanie jedynej slusznej wizji czyli postepowego, nowoczesnego swiata gdzie bialy stanowi cale zlo a kazdy inny odcien jest wspanialy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów