📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Riles- Pesetas jak by ktos pytał
A jaki rezultat który z trików zdobędzie więcej polubień ten perfekcyjnie wykonany czy ten nieudany?
OpenStreetMaps napisał/a:
A jaki rezultat który z trików zdobędzie więcej polubień ten perfekcyjnie wykonany czy ten nieudany?
a wolisz obejrzeć sto tysięcy filmów jak ludzie idą po chodniku, czy ten jeden na którym ktoś się wypierdoli i złamie nogę?
nowynick napisał/a:
a wolisz obejrzeć sto tysięcy filmów jak ludzie idą po chodniku, czy ten jeden na którym ktoś się wypierdoli i złamie nogę?
Przykład do niczego bo chodzenie po chodniku to nic niezwykłego.
A ty jak idziesz do cyrku to wolisz zobaczyć słonia który maluje obrazy czy słonia który się zesra?
A ty jak idziesz do cyrku to wolisz zobaczyć słonia który maluje obrazy czy słonia który się zesra?
Jak idę do cyrku, to wolę zobaczyć jak słoń siada na treserze, aż on się zesra.
Tak wole zobaczyć słonia który maluje, bo każdy inny (włącznie z tym co maluje) sra. Tak samy w dupie mam zwykłe filmiki ze spacerków. Wolę oglądać jak pieszym się dzieje krzywda, a najlepsze są te, gdy gamonie sami się do niej przyczynili
Halman napisał/a:
Flodzi się podstawianie dźwięków jak u Halmana spodobało...
Mam wrażenie że flodzia to w rzeczywistości flod i ma pęto pomiędzy nogami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów