Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jednego się nauczyłem. Psiarnia nie sapie się bez przyczyny przy takich właśnie akcjach. Z jakiegoś powodu mnie czy moich kumpli nigdy tak nie potraktowano. Sprawa prosta. Oni wykonują robotę, Ty słuchasz się tego co oni mówią. Sytuacje gdzie policjant ot tak chce się powyżywać na kimś jest ułamkiem procentów i na 99% tutaj nie miała miejsca.
Na gdzieś setkę jak nie więcej zatrzymań po to aby spisać, nigdy nie zdarzyło mi się aby to pies był agresywny, gdy my zachowywaliśmy spokój to zawsze było wszystko ładnie, grzecznie i szybko. Gdy któremuś z nas odbijało, to niepyskujacych puszczali i jeszcze potrafili życzyć dobrej nocy, stawiających się zawijali na komendę w celu ustalenia danych po czym puszczali, bo przeważnie szło właśnie o teksty "tyle razy podawałem ci dane że powinieneś znać je na pamięć, więc sobie przypomnij" itp.
Po prostu mieszkało się na chujowym osiedlu, stąd w godzinach wieczornych i nocnych spisywali każdego którego spotkali a ten miał poniżej 25 roku życia, lub gdy szła grupka.
Tylko dlatego że niesamowicie nienawidziliśmy się z biedaosiedlem które szło wzdłuż poprzecznej drogi względem tej na której myśmy mieszkali. Tam mieszkali typowi degeneraci, psychopaci i ogólnie patola.
Praktycznie nie było pory roku żeby nie płonęło jakieś autko, nie było miesiąca żeby ktoś od nas nie wlepił tamtym kosy albo ktoś od nas nie dostał kosą, na przestrzeleniu kolana kończąc.
Pech chciał że urodziłem się w pobliżu osiedla gdzie były meiszkania komunalne i socjalne, a jako że na naszym osiedlu pizdy też się nie wychowywały, to po prostu nie chcieliśmy dać sobą pomiatać i bać się wyjść wieczorem na piwko.
Stąd też psiarnia wolała kontrolować kto danego wieczora/nocy kręci się po okolicy.
No ale jak piszesz, wystarczy przy nich zachować spokój a oni też będą spokojni. Jak wkurwisz psa to dostaniesz to na co zasługujesz.
Zadziwiające opanowanie, cierpliwość i wstrzemięźliwości. Mam nadzieję że w zaciszu komisariatu porządnie przekopali to ścierwo.
Ale swoi swoich nie kopią na komendzie..
Dla nich normalne jest jak mówią do kogoś "gnoju" bo tak ojciec pewnie się zwracał, jak wyszedł na przepustkę.
Psiarnia bezprawnie zaatakowała łebka - nie dokonywał przestępstwa ani wykroczenia. Nie prowadzili względem niego żadnych czynności.
Policjant ma niskie poczucie własnej wartości i powinien być leczony.
PS.
Po za tym KGP jako wielokrotny groźny przestępca ( nielegalny przemyt, posiadanie, wniesienie na KG, użycie śmiercionośnej broni, spowodowanie znacznych szkód i uszczerbku na zdrowiu) powinien już siedzieć w areszcie.
A teraz wszyscy włącznie z prokuraturą i ministerstwem mataczą i kłamią
Jeżeli taki człowiek - najlepszy z najlepszych PiSu - jest szefem to czego spodziewać się po krawężnikach.
Abstrahując od gadatliwego małolata pizdusia, to pan terminator kurwę to ma w domu pewnie, i puszczyć to się może na siłce w komendzie, albo u pana komendanta jak mu będzie szpanował granatnikiem (też taki mądry jak i jego psy, nadają się tylko do pilnowania Kaczora). Jak nie trzyma ciśnienia to niech się zatrudni w mleczarni. Jełop.
Andrzej, wstawaj...
Abstrahując od gadatliwego małolata pizdusia, to pan terminator kurwę to ma w domu pewnie, i puszczyć to się może na siłce w komendzie, albo u pana komendanta jak mu będzie szpanował granatnikiem (też taki mądry jak i jego psy, nadają się tylko do pilnowania Kaczora). Jak nie trzyma ciśnienia to niech się zatrudni w mleczarni. Jełop.
Weź się jebnij. Kurwa pewnie jesteś takim chudym gnijkiem co mu mleko spod nosa dopiero schodzi. Szkoda psa, bo przejebane będzie miał. Ty pewnie też byś skakał bo pies nie może ci nic zrobić. Powinien mu jeszcze pałą wyjebać. Tak to kiedyś wyglądało.
Weź się jebnij. Kurwa pewnie jesteś takim chudym gnijkiem co mu mleko spod nosa dopiero schodzi. Szkoda psa, bo przejebane będzie miał. Ty pewnie też byś skakał bo pies nie może ci nic zrobić. Powinien mu jeszcze pałą wyjebać. Tak to kiedyś wyglądało.
Dokładnie, jak bezmózg daje się prowokować tak łatwo, to wypierdala ze służby. W cywilizowanym kraju, gniłby za coś takiego w pierdlu, plus odszkodowanie.
W "cywilizowanym" kraju to takie patusy, pedały niewyrośnięte mogą robić co chcą. Dla mnie reakcja psa ok. Mimo że za służbami nie przepadam. Jeszcze dziurawce powinny wyłapać może by się nauczyły z takimi frajerami nie zadawać.
Chudini myślał, że może podskakiwać bo nic mu nie zrobią a tu listek poleciał
Aż się zalogowałem żeby dać piwko, słusznie.
Sadził się to wyłapał
To już lepiej się wyloguj, młody ORMOwcu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów