📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jazda z sebami
Pies do wyłania. Aresztowanie, postawienie zarzutów w stylu opór przy aresztowaniu, obraza funkcjonariusza jak najbardziej, ale walenie małolata w pysk? Zwykle naruszenie nietykalności cielesnej, czyli przekroczenie uprawnień. Jak chciał się wyżyć na gnojku to mógł go wyjebac na glebę, zakuć i wsadzić do suku, zamiast z gnojem dyskutować.
Pies do wyjebania. Aresztowanie, postawienie zarzutów w stylu opór przy aresztowaniu, obraza funkcjonariusza jak najbardziej, ale walenie małolata w pysk? Zwykle naruszenie nietykalności cielesnej, czyli przekroczenie uprawnień. Jak chciał się wyżyć na gnojku to mógł go wyjebac na glebę, zakuć i wsadzić do suku, zamiast z gnojem dyskutować.
Pies do wyjebania. Aresztowanie, postawienie zarzutów w stylu opór przy aresztowaniu, obraza funkcjonariusza jak najbardziej, ale walenie małolata w pysk? Zwykle naruszenie nietykalności cielesnej, czyli przekroczenie uprawnień. Jak chciał się wyżyć na gnojku to mógł go wyjebac na glebę, zakuć i wsadzić do suku, zamiast z gnojem dyskutować.
Zwykły Sebix. Co by mu młody nie zrobił, nie powinien mu zajebać. Zawinąć tak, ale nie zajebać. Teraz będzie miał problemik. Ja tam się cieszę, że jednego patusa w policji mniej.
Pięknie i brawo policja ! Może w końcu będzie jak w US
Tak tak pierdolicie jak potłuczeni... A prawda jest taka, że 60% psiarni to ziomki z problemami i szukają tylko sposobu żeby się wyżyć.
Jak nie wierzycie zatrudnijcie się chociaż na pól roku w tej wspaniałej firmie, lub zapiszcie się na siłownie gdzie uczęszczają gwiazdy z waszej komendy.
Wystarczy wypić kilka piwek i bardzo ciekawych opowiastek i ich stosunku dla szarego obywatela się nasłuchacie.
Jak nie wierzycie zatrudnijcie się chociaż na pól roku w tej wspaniałej firmie, lub zapiszcie się na siłownie gdzie uczęszczają gwiazdy z waszej komendy.
Wystarczy wypić kilka piwek i bardzo ciekawych opowiastek i ich stosunku dla szarego obywatela się nasłuchacie.
Will70 napisał/a:
Abstrahując od gadatliwego małolata pizdusia, to pan terminator kurwę to ma w domu pewnie, i puszczyć to się może na siłce w komendzie, albo u pana komendanta jak mu będzie szpanował granatnikiem (też taki mądry jak i jego psy, nadają się tylko do pilnowania Kaczora). Jak nie trzyma ciśnienia to niech się zatrudni w mleczarni. Jełop.
Masz wycinek nastawiony na to, żeby pokazać, jaki to pizduś z suchą klatą biedny, a policjant zuy i nie dobry - wiec rusz mózgiem, jeśli takowy posiadasz i przekalkuluj sobie ile tak naprawdę to puszenie chłopaczka mogło trwać i jakie epitety leciały zanim pizda z kamerą włączyła nagrywanie. W mordę taką patusiarnię to powinno się na dzień dobry strzelać, widać i po nim i po drzącej mordę Julii, że to nic innego, jak patola umysłowa, dzieci natrzaskają takich samych jak oni zjebanych i będą mordy darli, ze 500+ to za mało.
i ten kwik zdziwionych loch
Will70 napisał/a:
Abstrahując od gadatliwego małolata pizdusia, to pan terminator kurwę to ma w domu pewnie, i puszczyć to się może na siłce w komendzie, albo u pana komendanta jak mu będzie szpanował granatnikiem (też taki mądry jak i jego psy, nadają się tylko do pilnowania Kaczora). Jak nie trzyma ciśnienia to niech się zatrudni w mleczarni. Jełop.
Taki sam syf w bani jak ten suchoklates.
Zero politowania dla tego suchego frajera, odpadu ulicznego, zera społecznego. To ten sam typ śmiecia, która rysuje wam auta, maże po elewacjach, sra po klatkach, zbija butelki, a jak się najebie to jeszcze pierdolnie dla jaj wasze dziecko, które będzie szło do szkoły. Sfrustrowany i najebany może wsadzić komuś kosę z przyczajki. Sero, zero litości dla takiego elementu.
Ale mimo wszystko praca policjanta to nie jest mówienie do kogoś "kurwo" czy bicie z otwartej. Dla mnie ten policjant powinien wypierdalać tam skąd przyszedł - zero edukacji i zrozumienia procedur policyjnych. Przecież to jest debil, mógł sytuację rozwiązać zgodnie z procedurami, kosztowało by go to tylko powstrzymanie się od tego plaskacza i wyzwisk. Wezwałby go do zachowania spokoju i uważania na słowa, po czym odczytałby mu paragraf znieważenia funkcjonariusza + narażenia na niebezpieczeństwo [widać, ze suchoklates zdjął koszulkę do bitki], a potem to już klasycznie, gleba, wciskanie kolana, wykręcane rąk, a po odjechaniu od świadków i kamery, kilka pał na kolana i achillesa.
Ale nie, policjant zachował się jak kretyn i myślę, że nie uniknie odpowiedzialności.
Ale mimo wszystko praca policjanta to nie jest mówienie do kogoś "kurwo" czy bicie z otwartej. Dla mnie ten policjant powinien wypierdalać tam skąd przyszedł - zero edukacji i zrozumienia procedur policyjnych. Przecież to jest debil, mógł sytuację rozwiązać zgodnie z procedurami, kosztowało by go to tylko powstrzymanie się od tego plaskacza i wyzwisk. Wezwałby go do zachowania spokoju i uważania na słowa, po czym odczytałby mu paragraf znieważenia funkcjonariusza + narażenia na niebezpieczeństwo [widać, ze suchoklates zdjął koszulkę do bitki], a potem to już klasycznie, gleba, wciskanie kolana, wykręcane rąk, a po odjechaniu od świadków i kamery, kilka pał na kolana i achillesa.
Ale nie, policjant zachował się jak kretyn i myślę, że nie uniknie odpowiedzialności.
stare. Nawet go nie zawiesili bo policja w Polsce może was od kurew wyzywać i napierdalać po pyskach. Ale jak widać wam to odpowiada.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów