📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
te schody to zemsta architekta za teściową..
Powinny być troszeczkę wyższe te schody. Tak o jakieś 50 schodków.
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego wszystkie upadki są na prawą stronę?
KrystekKrystek napisał/a:
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego wszystkie upadki są na prawą stronę?
Siła Coriolisa
mwaski napisał/a:
Siła Coriolisa
Na prawdę to ma aż taki wpływ? Się zastanawiałem czy może silnik kibla jest bardziej po prawej niż centralnie i stąd taki efekt, ale może masz racje. Poczytam o tym, dowiem się więcej. Dzięki.
Jazda kiblem po chodniku... No karma to suka...
chwała temu co zawiesił tam kamerkę
Ci wyjebani nie trzymali obu rąk na kierownicy i zdaje się, że nie trzymana była zawsze lewa (telefon?), bo prawą trzeba kręcić gazem. W momencie jebnięcia odruchowe przyciągnięcie kiery prawą powodowało przesunięcie środka ciężkości na prawo. Oburęczni trzymacze jakoś sie wybronili, nawet ten "niebieski", który najpierw nie trzymał, ale zdążył złapać.
Wysrałem na szybko, więc ewentualnych profesorów i inżynierów proszę o wyrozumiałość
Seria naprawdę ładnych wywrotek
Skośny kiblarz, to najgorsze gówno drogowe. No, może w szczególności skośna baba na kiblu.
vladok napisał/a:
Ci wyjebani nie trzymali obu rąk na kierownicy i zdaje się, że nie trzymana była zawsze lewa (telefon?), bo prawą trzeba kręcić gazem. W momencie jebnięcia odruchowe przyciągnięcie kiery prawą powodowało przesunięcie środka ciężkości na prawo. Oburęczni trzymacze jakoś sie wybronili, nawet ten "niebieski", który najpierw nie trzymał, ale zdążył złapać.
Wysrałem na szybko, więc ewentualnych profesorów i inżynierów proszę o wyrozumiałość
a o przyśpieszeniu coriolisa słyszałeś? - żart, tutaj przyśpieszenie coriolisa nie ma wpływu ale dla strzelców wyborowych na długich dystansach jak najbardziej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów