Nikogo nie aresztowano. 66-latek Zoo York
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Nikogo nie aresztowano. 66-latek Zoo York
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Operator wali konia czy co....
Ofiara jest koloru białego więc obstawiam że strzelający z auta był koloru czarnego.
Nie pytajcie jak do tego doszedłem, to głeboka analiza
kolejny amerkykanSSki smiec zutlizowany
sami sie powybijaja cieszymy sie
sami sie powybijaja cieszymy sie
Co? Nie znalazł się żaden dobry człowiek z bronią i nie zastrzelił w porę szaleńca? Całe szczęście, że u nas te głupie pomysły z liberalizacją dostępu do broni palnej nie przejdą.
Jak tak można? Przecież w NY nie wolno posiadać broni.
PieronJasnySzlag napisał/a:
Ofiara jest koloru białego więc obstawiam że strzelający z auta był koloru czarnego.
To przecież proste. Natura dąży do równowagi, więc żółty pracował w sklepie pod którym się to stało, biały wracał ze swojej pracy, a czarny... no cóż , to też jego praca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów