Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
"Wraz z kolegą podjechalismy pod jeszcze nieczynna galerię, na nieczynny przystanek autobusowy. W celu wypakowania sprzętu oraz materiałów potrzebnych do wykończenia lokalu w wyżej wymienionej galerii. Po wypakowaniu ów sprzętu, kolega usiadł sobie na przystanku zawijajac nogi pod siebie, dotykając tym samym podeszwą swoich butów siedliska przystanku. Po około minucie zjawił się patrol policji w postaci dwóch niewiast, które najprawdopodobniej posiadały duży deficyt moralny. W związku z tym postanowiły ukarać bez dyskusji tego zwyrodnialca mandatem w wysokości 50 zł za niszczenie mienia. OK ! Zasłużył sobie bandyta jeden. Ale panie wjechaly bez sygnałów świetlnych pod prąd, łamiąc tym samym przepisy ruchu drogowego..."

"Dla wyjasnienia sprawy. W poniedzialłek, dwa dni po zajsciu pod galerią Vivo udałem się na skargę do Pani Komendant Policji w Pile. Pani Komendant niestety nie było ale był zastępca Pani Komendant. Przedstawiłem sytuację. Nie oczekiwałem anulowania mandatu kolegi. bo to nie ja dostałem mandat, tylko kolega. Chciałem aby Pani policjantka została ukrana mandatem za wykroczenie które popełniała. Tak więc dla pana "spuszczalskiego sp5w" mam informację.
Pani kierująca została ukarana mandatem karnym nałożonym na podstawie art. 97 § 1 Kodeksu postępownia w sprawach wykrocznien.
p5w jestes z policji,nie musze chyba Ci tłumaczyć co to oznacza.
Dla niedowiarków mam pismo które otrzymałem z komendy. Jezeli bedzie trzeba to je pokaże. Chociaż wolabym nie kozaczyć. Sprawa jest dla mnie zakończona, jestem usatysfakcjonowany"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
sirapacz 2015-06-07, 2:21 32
kolega autora filmu ma po prostu pecha ze trafił na takie dwie persony. jak wozilem kwiaty nocami do parku saskiego jezdzac chodnikami i alejkami wewnatrz parku, wyjezdzajac na droge przejsciem dla pieszych (innej drogi nie ma) to mijalem za kazdym razem patrole piesze i nigdy nie miałem żadnego problemu. owszem, zwracali uwagę ale jak widzieli że wjeżdzam z materiałami do obsługi parku ('cywilnym' samochodem z przyczepa bez zadnych oznaczen) to szli dalej.

w policji sa normalni i niezbyt normalni. autor trafil na te drugie.
Zgłoś
karinata 2015-06-07, 4:58 5
Ech, ta logika mizogimbów.

Baby nie powinny patrolować z zupełnie innych powodów (sprawdzić czy nie mistrzyni świata w karate). Taka hipokryzja jak w filmiku jest bezpłciowa. A autorowi filmiku życzę, żeby - gdy będzie kiedyś dostawał od kogoś wpierdol - policja nie podjechała z interwencją "pod prąd", tylko spokojnie i zgodnie z przepisami zrobiła kółeczko.

Jasne, że inna waga problemu, ale wyobraź sobie, że jednak istnieją ludzie, których wkurwiają upieprzone buciorami meneli siedzenia na przystankach.
Zgłoś
KrisCFC 2015-06-07, 6:17 31
Środek nocy, co tam się wyrabia na ulicach...przechodzi jedna osoba w ciągu 6 godzin, to nagle się okazuje, że jakiś patrol sobie ją wylegitymuje... a między 18:00 a 24:00 kiedy najwięcej pojebańców chodzi po ulicach i odpierdala nie wiadomo co, to nie ma nikogo... nie jestem jakimś "dzieckiem JP", po prostu piszę co widzę i czego niestety zdarza się doświadczać, wystarczy po 18 przejść się po katowickim centrum, (rejony stawowej i dworca) gdzie ludzi pełno w tym także "zajefajnych cool studentów, najebanych i sprzedających/rozdających kadzidełka"...ktoś powie "co mi to przeszkadza, że rozdają?", a no przeszkadza bo po pierwsze: zjebany po uczelni w sobotę o godzinie 19 chcę spokojnie dojść do domu,a po drugie ludzie starsi z tego co widzę, biorą te kadzidełka bo się boją, że dostaną wpierdol, ja odmawiając usłyszałem "to spierdalaj", i wiele wtedy nie trzeba do awantury, poza tym "kadzidełkowcy" to tylko kropla w morzu bo w większości to niegroźne pipy...są dużo gorsi ludzie których można spotkać na ulicy, a policji ni widu ni słychu...
Zgłoś
WojtkU 2015-06-07, 8:17 7
Karinata zapraszam Cie do kuchni
Zgłoś
mygyry 2015-06-07, 8:27 18
@karinata Siadasz od spodu ławki?
Zgłoś
GoldRoger777 2015-06-07, 10:31 26
-Dostaje pan mandat.
-Ale za co??!
-Domyśl się...
Zgłoś
hajnel 2015-06-07, 11:18 67
@karinata

Niby masz racje ale gdyby ktokolwiek z nas, jakikolwiek cywil wpierdolił się pod prąd w taki sposób to dostałby mandat bez gadania. Moim zdaniem skoro oni są upierdliwi, bo są, to niech się nie dziwią że ludzie też są upierdliwi i wredni. Mają respektować przepisy w taki sam sposób jak zwykły "kowalski".

Ja miałem sytuację że jadąc o 4:30 rano z pracy zatrzymałem się na poboczu, w lesie, bo strasznie chciało mi się lać (co zrobić jak stacja jest kilka kilometrów dalej a mocz wychodzi oczami). Podjechał radiowóz, nie udało im się dopierdolić że samochód stoi w niedozwolonym miejscu - stał prawidłowo, próbowali dojebać się do trzeźwości - nie udało się, dojebka do gaśnicy też się nie powiodła. W ramach wkurwienia i frustracji wlepili mi mandat za siku w miejscu publicznym, w lesie, o 4:30, +/- 10 metrów od szosy gdzie jedyną widownią mógł być ewentualnie dzik lub jeleń.
Zgłoś
n................h 2015-06-07, 12:22 3
Powinny ich zastrzelić
Zgłoś
Feaxers 2015-06-07, 12:23 4
@karinata
hahahaha nie wierzę
Zgłoś
haf3po3 2015-06-07, 12:25
no cóż, za to "cebulowo" w nazwie filmiku piwa nie będzie...
Zgłoś
M................6 2015-06-07, 12:27 4
@Karinata O widzę że nawet moderator przyszedł wtrącić swoje 3 grosze..

A co do wypowiedzi wole nic nie pisać już wystarczająco dużo banów tu wyłapałem...
Zgłoś
Nelias 2015-06-07, 12:50 28
@Karinata, kurwa, sorry, ale wróć do kuchni, bo takiego pierdolenia nie da się czytać... Policjantki wjechały pod prąd BEZ SYGNAŁU, więc złamały prawo. Interwencja charakteryzuje się tym, że jadą NA SYGNALE. Wtedy mogą wjeżdżać sobie nawet na chodnik, bo do tego służy interwencja i jazda na sygnale. I to jest właśnie logika kobiet... Dlatego kobiety nie powinny pracować w Policji.

A mam dla Ciebie jeszcze inny przykład: Jak karetka będzie jechała bez sygnału, to ma prawo wymijać każde auto i jechać pod prąd jezdnią, bo tak im będzie szybciej? Nie, nie może. Musi jechać na sygnale.

Inna kwestia, że ja bym nie przyjął mandatu, dopóki mi nie udowodni, że cokolwiek ubrudziłem lub zniszczyłem...
Zgłoś
szklanka 2015-06-07, 12:52 7
dwie baby - policjantki !? - w samochodzie - w RADIOWOZIE policyjnym! -
Zgłoś
klucha358 2015-06-07, 13:07
Kolega na pierwszy rzut oka wyglada cos nie halo ja bym wjebal 100
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem